Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Margota Laksa

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3173 skatījumi

No ibank.lv (SEB) uz hanzanet.lv (Swedbank) - Naudas pārskaitījums uz ārzemēm.

Datori un internets » Internets

No ibank.lv (SEB) uz hanzanet.lv (Swedbank), pārskaitīju naudu no Latvijas uz Lietuvu. Cik ilgā laikā pārskaitās nauda? Nu jau ir pagājušas vismaz 3 dienas, bet cilvēks vēl nav saņēmis naudu. Sāku raizēties, ka tik nauda nav kur šķērsām aizgājusi... Internetbankā (ibank.lv) spiedu uz SEPA (Eiropas), aizpildīju, un neiznāca, jo parādijās lodziņš, lai aizsūtītu naudu uz ārzemēm, jāspiež "Starptautiskais", aizpildīju un naudiņa aizgāja. Bet nu vai pareizi izdarīju?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vajadzēja sanākt no ES, jo Lietuva ir ES. Starptautiskiem pārskaitījumiem 3 reiz lielāka komisija. 5 darba dienās nauda pienāks galapunktā.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
SEPA maksājumi tiek izpildīti nākamās - trīs darba dienu laikā, starptautiskie ilgāk. Šodien svētdiena, vakar sestdiena, tātad viena varbūt divas darba dienas tikai pagājušas, raizēm nav pamata.

pirms 13 gadiem  

Margota Laksa, pirms 13 gadiem :

Dīvaini... Jo kad SEPA aizpildīju, gribēju sūtīt, tad nevarēja, jo lodziņā parādījās, ka jāiet uz Starptautiskajiem, ja gribu sūtīt naudu uz ārzemēm. Bet nu labi, paldies!

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

Cik lielu komisiju paņēma?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.