Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 917 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pudy

+161

 
Nu par brīvu jau gluži nekas nebūs, ja nu vienīgi mobilā telefona pieslēgumā ir iekļauti bezmaksas MB datu pārraidei.
Viens no lētākajiem variantiem būtu, piemēram, okarte - 0,30 Ls/dienā, vienīgi ātrums būs ļoti lēns... :(

Vienkāršākais variants ir tad, ja dators ir aprīkots ar iebūvētu GPRS (3G,4G vai citu) modemu, ja nav, tad būs vajadzīgs ārējais modems, piemēram, USB.
Bet ja nav arī ārējā modema, tad var izmantot telefonu kā modemu (lielākā daļa mobilo telefonu atbalsta šādu funkciju), tiesa šinī gadījumā būs nepieciešams telefona datu kabelis (ir iespēja izmantot WiFi savienojumu, ja telefonam un datoram tāds ir). Teorētiski var tos saslēgt arī caur bluetooth, bet nedomāju, ka tur kas sanāks un ja arī sanāks, tad ātrums būs zem jebkādas kritikas.

Lai nu kā, bet šis ir lētākais variants kā retu reizi apskatit e-pastu un jaunākās ziņas datorā atrodoties ārpus mājām un neiegādājoties nekādas papildus irīces un nepieslēdzot papildus pieslēgumus par kuriem pēc tam jāmaksā...

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.