Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

KRIŠS

+172

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1846 skatījumi

Ka uzzināt kāds ir tīkla kartes draiveris, kad datoram nav sakonektēts internets un kā pareizi sakonektot un nokonfigurēt internetu?

Datori un internets » Internets

Tātad nesen pārinstelēju datoru no 0, bet dators daudz neko nesaprotu tāpēc jautāšu jums, tātad man vajag uzzināt kāds manai tīkla kartei ir vajadzīgs draiveris, bet man nau interneta un zināšanu kā to izdarīt, itkā izmanotju everestu, bet viņš man neko labu neparādīju, pareizāk sakot nerādīja vispār neko.. tāpēc varbūt jums ir kādas idejas kā lai es uzzinu tīkla draveri, un varbūt kāds var iedod linku uz pamacību kā pareizi sakonfigurēt interetu vai kā tas vispār jādara..

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Normālā gadījumā pareizos draiverus lejuplādē datora ražotāja weblapā. Parasti tur atliek tikai ievadīt sava datora modeli un dabūsi visus draiverus, kas ir nepieciešami. Tos visus vajadzētu sarakstīt diskā/flashā PIRMS pārinstalēšanas :) lai nesanāk tā, ka †ikla nav un tīkls kartes draivera arī nav :).

pirms 13 gadiem  

KRIŠS , pirms 13 gadiem :

Nu man ir saglabāti kaut kādi dravieri, bet es nezinu kur viņi jāliek un es tur itkā neredzu instalāciju, bet tikai failus..

KRIŠS , pirms 13 gadiem :

Nu man ir saglabāti kaut kādi dravieri, bet es nezinu kur viņi jāliek un es tur itkā neredzu instalāciju, bet tikai failus..

Kaspars Ročāns, pirms 13 gadiem :

Parasti draivera direktorijā ir vai nu setup.exe install.exe vai kas līdzīgs. Ja tādu nav, tur jābūt failam ar paplašinājumu ".inf". Uz tā inf faila nospiežot ar labo peles pogu viena no izvēlēm ir "Install".
Ja tas nelīdz te http://www.vistax64.com/tutorials/193584-device-manager-install-driver.html ir pamāciba ar visām bildītēm kā pielikt draiverus caur device manager. Bildes var nedzudz atškirties dažādiem windowsiem, bet ideja principā ir tā pati - saprast var.
Sīkāk laikam rakstiski paskaidrot nevarēšu.

KRIŠS , pirms 13 gadiem :

Milzīgs paldies =]]] viss sanāca ideāli..

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Edmunds

+1404

 
Kaut kādi draiveri neder. Der tikai tādi draiveri, kas paredzēti konkrētajam mātesplates modelim. Vēl der sazināties ar Internet pakalpojumu sniedzēju un pajautāt, vai nav kādi īpaši uzstādījumi.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.