Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown

+71

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1250 skatījumi

Ebay

Datori un internets » Internets

Tātad esmu nolēmis sākt iepirkties ebay.com un ir radušies daži jautājumi:
1) Pirmdien došos uz kādu no bankām ,lai izveidotu kādu no stundentu/jauniešu kartēm. Kurā bankā jūs ieteiktu veidot karti ,lai vēlāk man izdotos reģistrēties iekš PayPal? 2)No iepriekš minētā ,drošvien noprotat ka man nav 18 gadu. Vai es varēšu kaut ko pasūtīt ar savu karti un uz sava vārda? Un ja nē, tad kādi vēl atliek varianti? (Izņemot vecāku kartes reģistrēšana ,un vecāku vārda izmantošana)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es teiktu, ja tev nav 18 gadu, nopietnu karti tev neviens nedos. Tās studentu kartes tikai tādas vietējās vien ir un banka neuzņemsies (vai pat tai nav atļauts) saistības ar lielajām institūcijām (VISA, utt). Bet apzvani visas bankas un painteresējies, vai Paypalā var izmantot. Var jau gadīties, ka karti uz tavu vārdu, bet vecāku atbildību juridisku problēmu gadījumā var reģistrēt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Ja nav 18, nekas nebūs... meklē vien pilngadīgu čomu vai vecākus, kas Tev ko pasūtīs... ;) Es piereģistrējos paypalam ar OPEN karti, kad man vēl bija 16, bet izmantot to kontu varēju tikai tad, kad palika 18 (ar to pašu OPEN karti)... ;)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.