Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1357 skatījumi

Kādas iekārtas nepieciešamas lai ieviestu IPv6, un ip telefoniju?

Datori un internets » Internets

Varbūt ir ieteikums, uz kādu iekārtu pusi jāskatās? (cisco). Medium Business izmēros, Un, lai ieviestu IP telefonus iestādē, vai ir jābūt kādai speciālai telefoncentrālei? Jautājums tāds teorētisks.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
1. IPV6 ieviešanai iestādē vajadzīgs, lai katrs aparāts prot rīkoties ar IPV6. Ar datoriem problēmu maz - apdeitoji draiverus, vai pārslēdzi setingus un iet. Jautrība sākas ar rūteriem un citu tīkla aprīkojumu. Katrs aparāts jāpēta un jātestē.
2. IP telefonija tādēļ arī ir izdomāta, lai nebūtu vajadzīga speciāla centrāle. Vienīgais, kas tev vajadzīgs, ir parasts tīkla aprīkojums, serveris (parasts dators ar papildus RAM, pietiekoši jaudīgu tīkla karti/kartēm), IP telefoni un softs uz servera. Atkarībā no iestādes lieluma (IP telefonu skaita) servera jaudai jābūt pietiekoši lielai.

pirms 13 gadiem  

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Lai maršrutētu ārējos zvanus, centrāle tāpat būs nepieciešama, pietam tāda, kas spēs darboties ar izvēlēto IP telefonijas serveri.

Kalvianss Kalvis Tomsons, pirms 13 gadiem :

Paldies Uldi par atbildi! Centrāle tad ir/nav nepieciešama, lai pieņemtu arī ārējos zvanus? Saprotu, ka, ja ir serveris, tad ir iespējams adresēt zvanus iekšējā tīklā. Kā ir ar Cisco iekārtām? Tās visas atbalsta IPv6? Cik zinu, uz šīm iekārtām tad ir jābūt uzstādītai IOS viena no svaigākajām versijām.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Cik zinu, Lattelekom arī IPTEL pakalpojumus piedāvā - nav brīnums, ka tādas problēmas uz viņu pleciem var novelt. Droši vien lielākais vietējais uzņēmējs šai jomā. Vai nu centrāli, kādu geitveju ar noteiktu skaitu ārējo līniju utt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tagad ir viss daudz vienkāršāk, var izmantot virtuālo IP telefoniju:
1) Ir jāiegādājās IP telefoni un tie ir jāpieslēdz internetam, tā pat kā dators;
2) Izveidojam kontu www.teltel.lv un izveidojam lietotājus;
3) Veicam IP telefona konfigurāciju, izvadam provaideru teltel.lv un lietotāju;

IP telefons ir pieslēgts teltel.lv virtuālai telefona centrālai. Tālāk visa IP telefonijas konfigurēšana notiek TelTel sistēmā. TelTel nodrošina zvanu ierakstus, izejošos zvanus uz citiem tīkliem, balss izvēlnes, pāradresācijas utt.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.