Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 954 skatījumi

internets & mājaslapa

Datori un internets » Internets

Vai tas ir pretlikumīgi,ja es uztaisu kaut ko līdzīgu seksam.elvē,tip sociālo tīklu pieaugušajiem,un kādi ir noteikumi,kas man jāuzņemās un atbildībe,meklēju netā,bet neko neatradu iespējams ir kāda lapele,kur vairāk var uzzināt par šo?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Artūrs Upenieks

+1391

 
Nav!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja tu uztaisi ko līdzīgu jau esošai lapai, tad tā ir tikai godīga konkurence. Bet ja tu kopē viņu gatavo produktu, tad gan var piesieties. Idejas kopēšana nav nekāds noziegums. Par tādu tas pie mums kļūs pēc gadiem desmit, kad Āmerikas "labākās" idejas tiks nostiprinātas likumos. Bet pagaidām - droši.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Noteikumi, kas tev jāuzņemas - privātinformācijas tālāka neizpaušana, un tas nav nemaz tik vienkāršs process. Otrs - pornogrāfiska satura nepieejamība nepilngadīgajiem. Pagaidām šā noteikuma ievērošanas kontrole ir bērna autiņos, bet pēc gadiem pieciem, desmit var rasties papildus problēma.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.