Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 860 skatījumi

Flash baneru statistika

Datori un internets » Internets

Esmu izveidojis web lapu un nu jau nokļuvis līdz pirmajiem klientiem, kas vēlas pie manis izvietot savas reklāmas.
Viss jau būtu ļoti jauki. BET nekādi neizdodas panākt, lai tiktu skaitīta statistika flash baneriem. Attēlu baneriem rāda gan rādīšanas reizes, gan arī clicku reizes, bet flasham nekā.. :(
Esmu dzirdējis, ka ir tādas web lapas, kas piedāvā servisu - tipa es iedodu viņiem savus banerus, kā arī linkus, uz kuriem šiem baneriem jāved un viņi man pretī kaut kādu script'a fragmentu, ko ievietot lapā.
Pēc tam caur viņu lapu iespējams redzēt, cik ir spiests virsū, cik ir parādīts, utt.

Nav kāds dzirdējis par kādu LV kantori kas kko tādu piedāvā?
Kaut vai par samaksu (simbolisku).

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars A.

+1304

 
Štrunts par tiem lv kantoriem, bet saistībā ar statistikas ievākšanu par klikšķiem uz Flash banneriem, iesaku pameklēt informāciju par tā saucamo "ClickTAG". Tas ir standarta parametrs, ko katrs normāls reklāmdevējs iekodēs savā flash bannerī. Pēc tam, ievietojot flash banneri lapā, ir iespējams tam pielikt caur šo "ClickTAG" Tevis izvēlētu adresi, kas veiks klikšķu uzskaiti un pāradresēs apmeklētāju uz bannera mērķadresi.

Piemērs, flash bannerim saite, bez ClickTAG:
reklama.swf (pāradresēs uz http://www.mansreklamdevejs.lv)
Flash bannerim saite ar ClickTAG:
reklama.swf?clicktag=http://www.manalapa.lv/reklama/28 (pāradresēs uz clicktag parametrā norādīto saiti, savukārt, ja saite nebūs norādīta, pāradresēs uz http://www.mansreklamdevejs.lv

Es, piemēram, gadījumos, kad man atsūta flash banneri, kurā nav iekodēts šis ClickTAG, nospļaujos, banneri dekompilēju un pielieku šo algoritmu pats, pēc tam pārkompilējot banneri.

pirms 12 gadiem  

Edgars A., pirms 12 gadiem :

Runājot par trešās puses Javascript kodiem, ko Tu plāno ievietot savā lapā, tā ir slikta prakse, jo gadījumos, kad trešās puses serverim iestāsies noildze, Tava lapa arī ielādes procesā "uzkārsies" pie šīs noildzes, jo gaidīs uz otru serveri. Tāpēc ideāli ir, ja reklāmas banneri un Tava mājas lapa atrodas uz viena servera. Arī no drošības aspekta - ja banneris / skripts ielādēsies no cita resursa, tā cita resursa īpašnieks to skriptu var izmainīt jebkurā brīdī.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mr.G

+733

 
Pats kādu laiku jau izmantoju šo:
http://neredzams.info
problēmu pagaidām nav bijis. Viņiem gan tas neesot bizness - tas neredzams.info tika uztaisīts konkrēta portāla vajadzībām, tā kā nekādas 7 ādas neplēš. Piem. man vispār nav jāmaksā - ar noteikumu, ka starp katrām 5 manām reklāmām 1 ir no viņiem
Sazinies moz izdodas kko sarunāt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.