Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1067 skatījumi

nestrādā mozilla.

Datori un internets » Internets

Mozillas internets uzkarās, kad viņu atver un kompī sāk skanēt kaut kāda tikšķoša skaņa, bet kad atver kādu citu pārlūkprogrammu viss ir ok, nekas neskan un neuzskarās, kas vainas mozillai?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Mārtiņš

+481

 
Viens variants noinstalēt nost Mozilla un tad uzinstalet no jauna pa virsu. Ja ari tas nestrādā, tad vislabāk vērsties pie oficiālā supporta, jo katra kaite var izrādīties diezgan specifiska, kuru tā no malas uzreiz neviens neatrisinās.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars A.

+1304

 
Tā tikšķošā skaņa no datora, visticamāk ir klakšķi vai tarkšķi (kaut kas līdzīgs) no pusnosprāguša cietā diska. Līdz ar to iespējamais variants ir sekojošs - cietā diska sektori ir bojāti tieši tajā vietā, kur atrodas kāds no Mozilla Firefox pārlūkprogrammai nepieciešamajiem failiem. Citas pārlūkprogrammas strādā nevainojami tāpēc, ka tās neizmanto failus, kas atrodas šajos bojātajos sektoros.

Šādā gadījumā, nekavējoties saglabā no datora sev svarīgu informāciju uz kādiem diskiem, vai fleškām, jo nav zināms, kurā brīdī cietais disks var nokauties pavisam, un pēc tam, pa taisno uz servisu, lai veic galējo diagnostiku un izdara attiecīgos secinājumus - jauns disks + klonēšana no vecā, vai jauns disks + pilna pārinstalācija ar vai bez datu saglabāšanas.

pirms 12 gadiem  

Edgars A., pirms 12 gadiem :

Piebildīšu, ka programmas pārinstalēšana, vai sistēmas pārinstalēšana uz vecā cietā diska var tikai relatīvi īslaicīgi labākajā gadījumā novērst redzamos simptomus, taču ja disks ir bojāts, tad pastāv arī risks, ka tas var nobrukt, neskatoties uz to, vai dators turpmāk strādā bez problēmām, vai nē.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.