Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 661 skatījumi

Pasta koda kļūdas ietekme uz piegāde/EBAY/

Datori un internets » Internets

Ķibele gadijusies tāda, ka biju paypal un ebay reģistrējoties norādijis nedaudz nekorektu pasta kodu, respektīvi, nevis LV-3101, bet gan +3101,
Pasūtiju dažas preces. Vēlāk pamanot kļūdu aizrakstiju pārdevējiem, kuri vēl nebija izsūtijuši, vai nevarētu nomainīt. Itkā viss ok nomainīšot. Paskatoties ebay order details ir uzrādīts tik un tā neparezais. Rakstiju vēlreiz pārdevējam un viņš teica ka esot izmanijis. Varētu būt ka iekš ebay order details nesakrīt ar to ko viņš uzrakstijis uz aploksnes?
Bet palika arī izsūtītas preces uz pasta kodu +3101
Vai ir liela iespēja, ka es viņas nesaņemšu? (Visa pārējā adrese (vārds uzvārds, iela, pilsēta, valsts) ir norādīta korekti)
Paldies

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

"+" neko nemainīs un pasūtījumu noteikti saņemsi, ir bijušas lielākas kļūdas un cilvēki tāpat saņēma savus pasta sūtījumus, tas bija apmēram 3 gadi atpakaļ un domāju ka nekam nevajadzētu mainīties līdz šim...

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.