Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 2036 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

. ..

-909

 
Floods ir kad tu nelielā laika sprīdī mēģini piekļūt daudziem servera/darbstacijas servisiem/portiem. Principā DoS (Denial of Service) arī ir sava veida floods. Floodojot piedrazo linku, pareizāk sakot - routeri. Un ja tevi floodo no kādiem 100 citiem linkiem tad teu internets vairs neiet :)
Spams ir e-pasts kas tev nekādi nenoder. Piemēram puikam tampax, vai lisajam ķemmītes reklāma.
Ja tu nezini kas tas ir tad teu to nevajag znāt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Bērziņa

+368

 
Spam:
1) izplatīt surogātpastu
- Sūtīt viena un tā paša ziņojuma kopijas vairākām tīkla Internet lietotāju intereškopām. Vairumā gadījumu šāds ziņojums vai raksts neatbilst intereškopas tematikai. Surogātpasts ir tīkla Internet piesārņošana ar komerciālu vai reliģisku ziņojumu izplatīšanu lielam cilvēku skaitam par minimālu samaksu.
2) surogātpasts
- Elektroniskais liekpasts vai nevēlama un uzbāzīga intereškopu apziņošana, kas ne tikai tērē klientu laiku, spiežot tos lasīt nevajadzīgu e-pastu, bet arī aizņem lielu tīkla joslas platumu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dana Rudusāne

+316

 
Spams ir:

Nevēlama, uzbāzīga reklāma virtuālajā saziņas telpā (šajā gadījumā tas ir forums) , kas parasti ir ļoti attāli saistīta, vai arī vispār nav saistīta ar diskusijas tēmu - nav svarīgi, kas tiek reklamēts - tas var būt outwar links, peles paliktnis par izdevīgu cenu.

pirms 14 gadiem  

Viesturs Skudra, pirms 14 gadiem :

bet ko nozīmē katrs vārds!Spams,Flūds utt.

b I A c h, pirms 14 gadiem :

Tev tikko paskaidroja, ko nozīmē spams. Izlasi vēlreiz, ja nesaproti. Kas ir utt, mums jameklē vārdi un Tev tie jāpaskaidro, neesi tik slinks un pameklē pats, slinkā pakaļa :D

Viesturs Skudra, pirms 14 gadiem :

Tad varbūt gudrais teletūbijs paskaidros ko nozīmē flūds?

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Māris Boža

+4173

 
Par spamu sākotnēji sauca nevēlamas elektroniskā pasta vēstules ar informāciju, kuru adresāts nebija pieprasījis sūtītājam vai kā savādāk akceptējis to saņemšanu. Mūsdienās par spamu vismaz Latvijā sāk saukt "visas iespējamās muļķības", kas ir pieejamas elektroniski. Tai skaitā beztēmas forumus utt. Viens no spilgtākajiem piemēriem "Vip Korporācija NSNF" (No Spam No Fun). http://www.nsnf.times.lv/pirmais/index.htm

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Dana Rudusāne

+316

 
Flūds ir kkas līdzīgs spamam. ieej goggle.lv un pajautā tur!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.