Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

adolfs

+6756

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1203 skatījumi

Kur rodas daudzmiljonu peļņa un megahonorāri?

Datori un internets » Internets

Kā, nez, filmu veidotāji/radītāji/ražotāji atgūst ieguldītos līdzekļus, ja reiz absolūtais vairakums tās, pēc torrentu vietņu apmeklējuma, noskatās savos datoros (un šīs iepējas kvalitate/tehniskās iespējas aug ar katru dienu)?
(daļa mūziķu, saprotams, ko necik gūst uzstājoties "dzīvajā")

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lielāko daļu filmu industrijas peļņas sastāda ieņēmumi no pirmizrādēm, kas visā pasaulē notiek vienlaicīgi, un pirmā mēneša ienākumi. Tik jaunas filmas torentos neparādās, torentos filmas parādās tad, kad lielā peļņa ir nosmelta, filma ir atmaksājusies ar uzviju un lielā nauda jau ir nosmelta, un notiek filmas pārdošanas otrā kārta jeb filmas DVD tirdzniecība, tad arī filmas tiek nokopētas un ievietotas internetā. Cilvēku izvēli par labu torentiem vai oriģināliem diskiem nosaka daudzi faktori, tai skaitā arī personas pirktspēja, dzīvesvieta, morāle, utt. Daudz ko nosaka reklāmas kampaņas, jebkuru filmu uz lielā kinoteātra ekrāna ar visiem skaņas efektiem skatīties ir daudz interesantāk. Tāpat arī filmas aizņem daudz vietas cietajos diskos, pārtikuši cilvēki daudz labprātāk sev iemīļojušos filmas skatās savā mājas kinozālē, izmantojot, piemēram, blue ray mājas kinozāli, un diskus glabā speciāli tiem paredzētos plauktos, lai arī pēc vairākiem gadiem varētu noskatīties iemīļotu filmu.

pirms 11 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Svarīgākais ir saprast to, ka katram produktam ir sava auditorija, ja mēs neskatamies uz morālo torentu izmantošanas pusi, tad tāpat ir skaidrs, ka cilvēkiem ir tāda pirktspēja kāda tā ir, un, ja torentu nebūtu, tad cilvēki, kas vienmēr visu lejupielādē no torentiem, tāpat nebūtu šo produktu potenciālie pircēji. Taču tam visam ir arī cits aspekts, ja visi visu nozagtu un izmantotu bez maksas, tad jaunu produktu vairs nebūtu un viss apstātos. Jaunu produktu izstrādes virzītājspēks ir peļņa.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Pie mums un krievijā jā, bet asv un bagātākajās eiropas valstīs cilvēki torentus lieto mazāk un vairāk pērk kino biļetes.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Ja tu uzmanīgi pavērosi filmas, tad pamanīsi, ka personāži ģērbjas konkrētu dizaineru drēbēs, smēķē konkrētas markas cigaretes, dzer konkrētu ražotāju dzērienus, brauca ar konkrētiem auto, lieto konkrētus datorus utt. To sauc par produktu izvietošanu un, lai dabūtu produktu kadrā, kompānijas ir gatavas izgāzt miljonus.

pirms 11 gadiem  

adolfs, pirms 11 gadiem :

kaut kur lasīju, ka zīmolu zīmolēšana kino, veidojot ļoti niecīgu atdevi, bet noteikti ka ta varētu būt

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.