Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1872 skatījumi

Kā atteikties no TRIATEL interneta ko piedāvā Viasat?

Datori un internets » Internets

Man ir tāds jautājums, esmu jau viasat klients pāris gadus.
Par cik man internets ir ierobezots un nav pietiekoši ātrs vēlos no viņa atbrīvoties, bet ir tāda lieta, ka man ir komplekts
Zelta paka + internets 10gb un ir papildus noslēgts līgums jaunai HD kastei prieks televizijas cik mēneši vēl ir jamaksa uzreiz nevaresu pateikt, bet tas tak nevarētu attiekties uz internetu, kur ir jāmaksā tikai par gigām! Pats triatel modems ir sen jau nomaksāts! Teiksu atklāti triatels tiešām ir lēns un kad limiti izsmelti pat youtube video nevar palūrēt..

Vienkārši man pieejams laukos radiointernets ar vismaz 10 reiz labāku ātrumu nekā šim graustam, tikai nezinu kā būtu pareizāk atteikties no šī foršā triatela, kurš ir apvienots ar ne labāku VIASAT?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Apsveicu.
Nez kāpēc visi visur tā priecājas par Viasat Līgumiem.... Trīsreiz izlasi ko paraksti un padomā kas notiks tajā līguma termiņā ar tehnoloģijām un tavām vajadzībām.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Nu un kas liedz viņiem pašiem to pajautāt?

Ņem savu radiointernetu un lieto, pieļauju ka līguma laušana sanāks dārgāk

pirms 11 gadiem  

Niks, pirms 11 gadiem :

Zvaniet pa tālruni 67 870 123 un Jūs tiksiet savienots ar TRIATEL klientu apkalpošanas speciālistu

Artūrs (arch..), pirms 11 gadiem :

Nu jā, bet es tikai gribu no tā Triatel tikt vaļā, tur jau nav tik vienkārši VIASAT ir uzstadijis savus kaut kādus noteikumus attiecībā uz internetu. Triatel pats par sevi nodrosina pavisam savadakus datu plānus un ir arī attiecīgi pats par sevi kaut gan sadarbojas ar VIASAT...
Nu es pamēģināšu pazvanīt un apjautāties pasiem triatel ka butu izdevīgāk.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man arī bija Triatel.Kad līgums beidzās- lauzu līgumu.Kaste tagad mētājas mājās.Pieslēdzu Lattelekom internetu- bez limita.Mājās vēl uzliku bezvadu rūteri- var pieslēgties gan ar telefonu,gan ar planšetnieku.Televīziju atstēju Viasat.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Viasatam ir citi tarifi un ātrumi, vajag ņemt pa taisno no Triatela. Tagad vēl viņam esot jaunāki un ātrāki modemi. Radiolinku neiesaku - sliktos laika apstākļos nestrādās, bez tam vajadzīga tiešā redzamība un nevar pārvietot. :(

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Jebkuru ligumu var lauzt pec 2 gadu ta darbibas. Pec tam sledz jaunus ligumus... Vai Lattelecom Virszemes Tv nesanak letak?

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.