Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 602 skatījumi

Internetā ierakstītajiem video ar webcam ir ļoti slikta skaņa

Datori un internets » Internets

tātad.ierakstot video ar webcam(i-netā),pēctam to atskaņojot,skaņa ir drausmiiga,kautkas taka rūc, kad izrauju mikrofonu,taspats,tā ir datora vaina vai kā? webkameru ar esmu rāvusi ārā,tikuntā, bet kad testēju mikrafonu tad skaņa skan perfekti, to kautkā var labot?kādam tā ir bijis?>... uzdevu jautājumus jau ārzemju lapās,teica lai dabonu jaunu software, bet kas tas ir?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Software ir programmatūra, bet lai ko ieteiktu vispirms jāzina ko tu tur raksti, kā tas tiek darīts un kāpēc tas jādara internetā

pirms 11 gadiem  

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

viņa saka - kāc rūc. nu, ja jau rūc, lai rūc pretī. bet Ego, tu jau ar laid tikai burbuļus, mistiskas software visi laiž gar ausīm. šito iemetot meklētājā ui kas atveras!!! https://www.google.lv/search?q=internet+video+download&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a t.i. uzmetu pēc atslēgvārda internet video download. jo fiziski kvalitatīvi tas nav iespējams. dzelžu traucējumi. vai alternetīva - moņas filmēšana(software), starp citu.. m..

Ego , pirms 11 gadiem :

Toties tavs rakstītais ir pilnīgi garām - gatavu video lejuplādēšana un ierakstīšana ir pilnīgi atšķirīgas lietas

Ego , pirms 11 gadiem :

- par to kam kārtējo reizi vispār nesaproti par ko runa? :D

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

zin, saprotu gan, un liekas, biki augstākā līmenī nekā JŪSU AUGSTĪBA. rakstot video ar fizisku ierīci, neaizmirsti par tuvu atrodošiem ..kaut barokļa trafu. tas tas galvenais traucējumu cēlonis. mana moņas ieraksta software? Bandicam. kapē neminēju? a vienkārša "līku rociņu" standarts. šite tas dominē uz visiem 100.

-c-f-b-, pirms 11 gadiem :

vot tā, Vasja..

Ego , pirms 11 gadiem :

Ja saproti, tad kāpēc kaut kādas muļķīgas saites par download tur esi salicis? :D

Ego , pirms 11 gadiem :

No tavām pēdējām atbildēm apmēram puse tikpat pilnīgi ne par tēmu - mēģini komentēt vismaz skaidrā esot, agrākās tik sliktas nebija

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.