Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+40

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1734 skatījumi

Kāpēc nevaru pasūtīt preces no amazon.com??

Datori un internets » Internets

Ir tāda problēma, ka vēlos pasūtīt dažādas preces no amazon.com, bet nesanāk. Saka ka piegādi uz šo adresi nenodrošina, kaut arī aprakstā skaidri un gaiši rakstīts, Europa, Latvia.
Preces nesanāk pasūtīt tikai no tiem lietotājiem, kas preci netur amazon.com noliktavā. Ja prece nāk no amazon.com noliktavas, tad ar piegādi viss ir kā nākas un nekādu problēmu nav. Bet visas man nepieciešamās preces par saprātīgu cenu ir pieejamas tikai pie atsevišķiem pārdevējiem, kam ar amazon noliktavu ir maz sakara :)
paldies jau iepriekš.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
Jāskatās konkrēta prece, bet ne visas preces vispār sūta ārpus ASV un arī pārdevējs var noteikt uz kurieni sūta un kur nē.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Esmu mēģinājis netikai no amazon.com, bet arī no amazon.co.uk sūtīt un tieši tas pats variants un netieku gudrs kāpēc, mainīju adresi, rakstīju latviski, angliski, nekas nenotiek. Nejau pirmo dienu iepērkos netā, tekoši iepērkos visādos ķīniešu interneta veikalos, ebay.com nekur nav bijusi tāda problēma, bet te ir. Nesaprotu.

Ego , pirms 11 gadiem :

Nu norādi tak konkrēto preci beidzot

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Rasa

+120

 
Cik zinu no pieredzes Amazon ir pieejams tikai ASV vai ja ir amazon.co.uk tikai Anglijā. Ebay ir starptautiska lapa kur var pasūtīt produktus no visas pasaules.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.