Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Ne vienmēr apjomīgai mājaslapai nepieciešama apjomīga izstrāde. Pilnīgi pietiek ar dizainu, unikālo lapu (tādu, kuras Tev būs tikai vienā eksemplārā) un copy/paste lapu izstrādi. Man sanāca kādas 20 lapas uztaisīt, lai tālāk varētu tikai copy/paste un vnk mainīt saturu.

Galvenais kvalitatīvai un apjomīgai lapai ir satura organizēšana - lai viss būtu labi sakārtots un varētu viegli orientēties ne tikai lapas apmeklētājs, bet arī tas, kas nodarbojas ar satura papildināšanu. Par to jāsāk domāt jau pašā sākumā, jo - jo vairāk būs sataisīts, jo grūtāk un čakarīgāk būs veikt kādas nopitnas izmaiņas... ;)

Un vislabāk ir lapu drukāt kodā nevis izmantot kkādus vizuālos editorus... tā būs gan daudz precīzāk, gan arī pats veidojot vnk perfekti pārzināsi visu, kas Tev tur ir, ko kas dara, kur ko jāizmaina, lai panāktu vēlamo rezultātu... ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Iesācējam visvieglāk lietot kādu WYSIWYG web editoru. Ir programmas un ir arī onlina tūļi priekš tam, tie gan parasti arī pie sevis tavu lapu turēt paredzējuši. Piemēram: http://www.virtualmechanics.com/products/dwarf/
Labi aprakstīts ir šeit: http://webdesign.about.com/od/htmleditors/HTML_Editors_Web_Page_Authoring_Tools.htm
Te ir arī komericālie aptaustīti: http://www.smashingmagazine.com/2008/05/06/25-wysiwyg-editors-reviewed/
Var arī uzticēt kādam studentam (esesā ell vē ir) vai firmai, ja nopietniem mērķiem vajag. Par apjomīgumu gan jārūpējas pašam, galu galā tā ir tavas idejas pasniegšana un ja tev tur nekā nebūs, ko pasniegt, neviens arī neuzkavēsies tavā lapā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ulvis Bernāts

+1703

 
jabut plasu izvelni ar plasu adminstracijas paneli
cena varetu ap 200- 6 000 latiem

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

. ..

-909

 
Jautājums tjipo - cik maksā mašīna?

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.