Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1567 skatījumi

Kā un no kurienes dabūt Windows 7 Skinus nevis THEME bet skinus un kā viņus uzstādīt lai viņi strādātu ???

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Precizejot , skinu uzinstalet nav problēma bet neviens no skiniem nestrādā kā vajag cik lasiju google tad tur nemaz tas nav tik viegli bet varbut ja ir kada zinama pamaciba vai kads pats personigi var palidzet caur skype vai a taml , ludzu dodiet zinju , plds jau iepriekš :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
ar PATCHERu jau vajag pachot tad, ja tu veeliet pielietot nestandarta teemas, savaadaak, originaalaam win 7 teemaam patchers nav vajadziigs. es jau arii sev nomainiju visu iespejamo, kompii un pats izveidoju savu temu paku ar programmu custopack. taa ir bezmaksas un vinjas prioritaate ir taada, ka tu pats vari taisiit teemu pakas preekss win 7, XP, vista. bet arii ar to viss nebeidzas, jo ir vietas kur vajag BITMAP formata ikonu lai nomainiitu. katraa gadijumaa nav 5 minuusu darbinjss.

pirms 13 gadiem  

Ričards Vēciņš, pirms 13 gadiem :

hmmm , lika padomā , ņemsu vērā plds tev :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
tu vadiibas panelii personalizaacijaa biji ? man ir win7 un es varu visu uz LIGHTa mainiit !!

pirms 13 gadiem  

Ričards Vēciņš, pirms 13 gadiem :

Biju vadības panelī , personilaize , tur it themes un taml , bet piem šads skins >>>
tur itkā ir visa pamācīuba bet tikuntā man paliek tas pats vecais orginālais skins kad tiek aktivizēts

http://morpheusns.deviantart.com/art/Dark-Pearl-VS-1-1-153457192

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

šis nav skins, tā ir tēma. Un šo konkrēto, tikai citā saitā, pusgadu atpakaļ pamanīju. Un vispār - sakarīgi paskaidro, kas ir TĒMA, un kas ir SKINS! Un vēl - ar "glass" vari ko darīt, ja Tava win7 ir plika. Bez SP1. Un arī, jāliek lietā THEME PATCHER, lai dabūtu vēlamo. Ja gribi turpināt čakaru, abet lūdzu. Tikai neaizmirsti to, ka TAS VISS patērē resursus. Man pietiek ar Icon Packager ORION ICO pack, START pogas vietā simpātiska animācija(paldies Rihardam, pārveidoju explorer.exe).

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

1. Необходимо заново пропатчить систему для установки сторонних тем.
2. Если с темами идут системные файлы, то производить их замену на системе с SP1 крайне не рекомендуется - потратьте немного времени для изучения темы Редактирование ресурсов Windows 7 и вручную произведите перенос ресурсов из файлов старых версий. Brīdinājums - ja nav pie rokas sistēmdiska un attiecīgo iemaņu, klāt labāk neķeries.

Ričards Vēciņš, pirms 13 gadiem :

Hmmm , labs ir , Resursi nav problēma . gribeju tik zināt pašas specifikācijas kas un kā būtu jadara , plds ka apskaidroji man prātu xD :))

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es Skinus instalēju no en.softonic.com tur ir viss pavisam vienkaarshi.Uzspied: (Customize your pc->Skins->Only free->Windows 7->talāk izvēlies.->Nospied download->Un ta viss kas tev jādara.)Pēc tam uz Desktop`a parādīsies ikona ar zelta disku pie zilas pakas un ar kursora palīdzību nospied peles labo taustiņu->Run as administrator.->tur tev būs jāapstiprina piekļuve un tad meklē Windows Photo Gallery vai arī pati bilde uzrādīsies uz desktop`a.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.