Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1337 skatījumi

Datoru parinstalešana?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Man vajak parinstalet datoru kur dabut disku ko?manejam datoram jau 6 gadi ka pirkts

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ja pirki legāli - tad parakājies savā datorkastē - varbūt disks pirkts (iedots) līdzi. Ja ne - tad jau vari lejupielādēt torentu saitos, un izmantot legālo atslēgas numuru. Windows XP ir jāzina, Kāda versija tev ir:
OEM (pirki kopā ar datoru, un ir uzlīmēta šilte uz datora)
RETAIL (pirki atsevišķi). Tad attiecīgi torentos atrodi XP OEM vai RETAIL versiju, un kad instalē raksti iekšā atbilstošo atslēgu.
Windows 7 tā lieta ir nedaudz vienkāršāka. Atvelc universālo disku, kur iekšā visas versijas, un instalē to, kurai tev ir atslēga. Ja atslēgas nav... tad, nu kā nelegālo instalē, es gan nestāstīšu. (Use Google).

Ja grūti saprast iepriekš aprakstīto, tad pieaicini kādu datorspeciālistu, kas dzīvo tavā tuvumā, gan jau tev varēs palīdzēt.

pirms 13 gadiem  

Kalvianss Kalvis Tomsons, pirms 13 gadiem :

Protams, gribētu zināt, cik tas ir legāli no Microsoft puses, ja piemēram esmu to datoru pircis, un man ir licences atslēga, bet nav instalācijas diska, tad principā man tas disks būtu tad jāpasūta? Apgaismojiet mani šajā jautājumā...

AiZu, pirms 13 gadiem :

Ja nemaldos Windows7 var legāli nokačāt tiēši Microsoft mājaslapā, it īpaši ja atslēga jau ir.

Kalvianss Kalvis Tomsons, pirms 13 gadiem :

OK, paldies, Ideju uzķēru...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

AiZu

+247

 
Disku nevajag pasūtīt. To var nokačāt, piemēram, torrentos (ISO formātā) un pats ieraksti DVD diskā. Vai pajautā kādam draugam, kam jau ir disks un pārkopē uz sava diska.

pirms 13 gadiem  

AiZu, pirms 13 gadiem :

Ja pasūtīsi vai pirksi oriģinālo disku, tad tev nāksies pārmaksāt par licences atslēgu, jo tos legāli izplata tikai kopā ar licencētu aktivizēšanas atslēgu, bet tev viena tāda jau ir un otru nevajag.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.