Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis Paegle

+21

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1160 skatījumi

pamācīties krieviski fotoshopu.

Datori un internets » Programmēšana un dizains

fotošops

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edž Edž

+11

 
Abiem komentāriem ir pareizs viedoklis. Nekad neesmu gājis uz tāda veida kursiem un esmu visu apguvis pašmācības ceļā. Ir bijuši arī savi darba piedāvājumi un arī esmu strādājis par samaksu. Taču, teikšu uzreiz, pašmācības ceļā tas varētu būt ilgs process. Lai atīstītu normālu photoshop domāšanu( kā labi izskatās, ko pielikt, kā pareizi) tur vaidzēs ilgi. Patiesībā, tu vari izvērtēt, vai esi gatavs maksāt par kursiem, vai arī gribi mācīties mājās. Ja vēlēsies mājās, tad noteikti ir jābūt lielai vēlēšanai to darīt, jo dažreiz ir tā, ka apnīk skatīties kautkādas pamācības un tā nu galu galā arī neko sakarīgu neiemācies. Secinājumi - ir nauda un gribi ātrāk - kursi. Negribi tērēt naudu, bet, tomēr skatīties lietas kas pašam interesē, taču ilgāk - pašmācība.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nekādā gadījumānepiekrīt krokodilam!

Ir paziņas , kas pašmācības ceļā izurbušies cauri Photošhop`am un tagad ir reāli monstri (tajā skaitā daiļais dzimums) :)
Es ieteiktu iet krievu trekeros un meklēt pamācības tur(ja interesē tieši video). Vai,piemēram, www.ya.ru
[krievu burtiem rakstam vēlamo]+.torrent

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

tu pats tādā veidā esi iemācijies strādāt ar photoshopu ?!! iemācīties var-bet kārtīgāk izlasi ko es rakstiju !! tu pats esi gatavs mēnešiem ilgi lauzt smadzenes lai iemācītos strādāt ar photoshopu ? otrkārt, tici man-esmu izložņājis pats milijoniem pamācībām cauri un maximums ko vari apgūt, tas ir 50 % pašmācības ceļā un ne vairāk. un kas katram ir monstrs vecīt, tas ka tu esi zābaks photoshopā, tad nav jāuzskata citi par monstriem. tu reāli saviem paziņām uzprasi, cik % viņi ir apguvuši !!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
personīgi es iesaku, ja gribi apgūt fotoshopu, tad pameklē kursus un vienkārši apmeklē kursus. tur tu iemācīsies daudz ātrāk un pareizāk nekā pašmācības ceļā !! jo skatoties kāds fotoshops tevi interesē, ja CS4 vai CS5, tad materiali ir internetā pilns vai torrentos. bet pēc savas pieredzes teikšu, ka izlauzīsi smadzenes , tas ir viens. un otrs, ka pati elementārākā apmācība pašmācības ceļā tev ilgs ļoti ilgi, ka beigās vispār nekad negribēsi lietot fotoshopu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.