Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2372 skatījumi

vai varat ieteikt kursus web programēšanā bez jebkadām priekšzināšanām šajā jomā ?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

gribu paziņu aizsūtīt uz tiem kursiem, bet netā nekur neatradu, dažos saitos prasa priekšzināšanas darbam ar HTML/CSS, citur cena atkal ir 420 par semestri. varbūt ir kādam zināms kaut kas pieņemams cenu ziņā un arī totālam iesācējam ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Nu es tev varetu piedavat w3schools tada interneta vietne... ;) pats reizem izmantoju kaut ari ar datoriem esmu uz tu.. ;) + youtube var tutorials pameklet... ;) un piemeram prieksh php var daudz tutorialishs novilkt torentos.. ;) bet pamatiem w3schools bus perfekts... ;)

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

ļoti labs saits izskatās, bet kā jau minēju paldies dievam man to nevajag, jo es neko tāpat tur nesaprastu. angļu valoda mani tracina

krokijs, pirms 13 gadiem :

bet es tomēr meklēju un dodu priekšroku kursiem, lai viņi arī ir par maksu, vismaz mutiska skolotāja klatbūtne ir būtiska, kas atvieglo mācīšanos.

© Edgars™ Salmiņš, pirms 13 gadiem :

Kas ir vajadzigs iemacities? :D es varetu daudz ko paskaidrot ka darbojas... Pamatus varu paskaidrot... Tur tik tiesham neka sarezhgjita nav + varetu piedavat materialus latviski... ;)

krokijs, pirms 12 gadiem :

tu nevari iedod nekādu apliecību, atšķīrībā no skolām

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Ja tevi tracina angļu valoda, tad šajā nozarē tev nav ko meklēt. Lai arī kādus kursus tu izietu ar tiem tev nepietiks lai varētu ilgtermiņā strādāt. Es pat gribētu apgalvot, ka pēc šādu fikso kursu pabeigšanas reti kurš darba devējs gribēs tev dot darbu.

Ja par pašiem kursiem, tad vienīgie, ko es zinu ir: http://webskola.lv/ un viņu programma balstās uz to pašu w3schools.com programmu, tik cik pasniedzēji ir klāt un runā latviešu/krievu valodā. Lai nu kā ar šādiem fiksajiem kursiem būs stipri par īsu, jo, manuprāt, cilvēkam, kas grib nodarboties ar programmēšanu ir visai padziļināti jāsaprot gan datoru uzbūve, gan programmatūras izstrādes cikli un vēl šādas tādas svarīgas lietas no citiem augstskolas kursiem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sorry,- man ar uz angleni ir alerģija, bet bez tās nav iespējams iegūt pamatzināšanas datora lietošanā. Un vēl vēlies programmēšanu. Tā kā jāpamācās mazliet būs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

+ ari ta vietne.. ;) tas tev neko nemaksas.. ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

http://www.codecademy.com
interaktīvi var mācīties pašmācības ceļā java,python,ruby,html,css un jquery

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maris ...

+390

 
web programmēšana nav īslaicīgie kursi, tā ir vesela zimātne, esmu manījis kursus, kur māca taisīt mājas lapas izmantojot tiešsaistē pieejamus rīkus, māca apieties ar worldpress un joomla, ar gatvām tēmām, tās pielāgojot savām vajadzībām. Ir 40 stundu un garāki kursi, tiesa cenas interesantas :) Totālam iesācējam būs labi šādi kursi un var būt, ka nekas vairāk nav vajdzīgs. Vai nu arī jādodas studēt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.