Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 913 skatījumi

ka var atjaunot windovs

Datori un internets » Programmēšana un dizains

ka var atjaunot windovs XP bez parinstelacijas??? vai ir kautkur kautkada adrese kur to var izdarit bez maksas??

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Ingaunis

+753

 
Esmu ievērojis, ka ļoti daudz raskti "instelācija", "pārinstelācija", "uzinstelēju".
No kurienes ir izrauts tāds burts E??? E ? E ? E? Tur ir jābūt A! A! A! Atceries Ašais Ekatrēmist to uz visu mūžu! INSTAAAAAAAAAAALĀCIJA!!!!!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viss ir atkarīgs no tā cik ļoti ir nojāts windows. Web adreses internetā priekš win atjaunošanas nav, ir CD/DVD vai Restore funkcijas. Viena no tām visiem pieejama (ja windowsā vēl var ielogoties) ir - Start -> All programs -> Accessories -> System tools -> System restore Izvēlies atpakaļ ejošu datumu un atjauno visu sistēmu (programmas ieskaitot). Ja rādās zilais Dead Screen, tad ir ''čau''. Reizēm var tikt galā caur Safe mode. Bet, labāk ar to tikt galā kad pieslēdz cieto disku kā papildus HDD citam kompim un tad ir iespējams to visu pakārtot! Kas attiecas uz Updates, tad var arī manuāli to visu izdarīt šeit - http://www.update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=en-us

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Unknown Man

+2218

 
ja tu domā update, tad ej uz Start ==> control panel ==> Automatic Updates ==> un ieliec ķeksi pie Automatic un spied ok. Pēc tam atjauninājumi būs automātiski, jāuzspiež tik uz dzeltenā vairoga kad tāds parādīsies pie desktop ikonām (taskbar) apakšā labajā pusē (vai arī kur tev tas viss salikts) un jāapstiprina instalēšana kad tāda būs nepieciešama.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.