Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valdis B™

+703

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2014 skatījumi

Ko darīt ja slēdzot iekšā datoru parādās uzraxts:Reboot and Select proper Boot device.Or insert Boot media in selected Boot device and press

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Reboot and Select proper Boot device.Or insert Boot media in selected Boot device and press a key.
Vnk melns ekrāns ar šādu tekstu.

Pirms 14 gadiem

Un kādi ieteikumi? ko darīt?

Valdis B™, pirms 14 gadiem

Vnk vienu rītu slēdzot iekšā PC uzmetās šāds uzraxts. Tas nav manam datoram bet gan drauga. čalis atbrauca no slimnīcas slēdz iekšā pc un uzmet šādu uzraxtu. Mēģinājām pārinstalēt Windows bet arī to viņš neļauj jo saka ka neatrod Hard Drive!

Valdis B™, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

. ..

-909

 
Vispirms varētu paskaidrot KO izdarija pirms šitas notika.
Te jau var būt kaudze iemeslu. Neveiksmīgi ākstijās ar kādu instalācijas disku, kaukāds gļukains vīruss, cietnis nomiris (no nevīžīgās lietošanas) u.t.t.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Ja nekas nemainās izņemot ārā visus iespējamos diskus/flešus u.c., tad ieej biosā (uzreiz, kad ieslēdz PC, tur uz brīdi parādās uzraksts, kādu pogu tev jāspiež, lai viņā tiktu iekšā), un vienā no biosa sadaļām ir tāda "boot order", pagrozi to sarakstu - pamaini secību, kādā dators sāks darboties... ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A. L.

+7446

 
Tas nozīmē to, ka ir vai nu pievienots kāds ārējais cietais disks no kura it kā mēģina dators startēties(iespējams, ka tas ir arī CD, vai diskete) vai arī ir nobrucis kaut kas ieinstalētajā operētājsistēmā(windows, vai linux, vai kāda cita no mazāk pazīstamajām)

pirms 14 gadiem  

A. L., pirms 14 gadiem :

Tādā gadījumā iesaku no sākuma izņemt visus CD, disketes, noslēgt pievienotos ārējos diskus, vai flash atmiņas u ja tad tas turpinās, tad jāprasa palīdzība kādam, kurš ar datoriem kaut ko sajēdz, jo tur jau sākās čakarēšanās BIOS'ā un/vai skrūvēšana vaļā un čakarēšanās ar dzelžiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.