Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1019 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ar programmu POedit var labot .mo un .po failus arī mūsu - latviešu valodā!!!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ego

+79135

 
Nav tādas vienas programmas.

Ja lokalizēšana paredzēta, bieži pietiek ar gandrīz jebkuru teksta redaktoru

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Jānis

+243

 
Jautājums - kas par programmu? Vai šai programmai jau eksistē citi tulkojumi? Ja eksistē, tad loģiski būtu, ja tie atrastos resusru failos, nevis kodā. Esmu slinks, bet ja jāmaina kaut kas kodā, tad tur ir divi varianti - vai nu mainīt atmiņā vai arī jāmaina pats fails un tas nozīmētu mācīties programmēšanu un šeit šādu atbildi nevar atrast.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar teksta redaktoru, programmu kodi pieder to izstrādātājiem un programmas tiek piedāvātas tādas, kādas tās ir, tādēļ pirms jebkuru izmaiņu veikšanas ir jāsazinās un jāsaņem rakstiska atļauja no to izstrādātājiem, pretējā gadījumā jūs pārkāpajat autortiesības.

pirms 10 gadiem  

Jānis, pirms 9 gadiem :

Viss ir atkarīgs no licences. Diemžēl, lielākajā daļā gadījumu nevienas autortiertiesības nenosaka ko jūs dariet personīgai lietošanai - tās ir domātas tikai lai aizsargātu no konkurentiem, kas varētu uzdot kādu kodu par savu. Man ir aizdomas, ka šajā gadījumā jūsu biznesam nekas nedraud, jo visticamāk, ka jautājums ir uzdots par kādas spēles latviskošanu.Vispār-tas pat ir mazsvarīgi, jo oficiāli var tak arī pieņemt likumu, ka LV teritorijā visu var izplatīt tikai latviskotu un atkritīs raizes..

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.