Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

1235

Reputācija

 

irma grosberga

Reģistrēts pirms 15 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

Mājaslapa: http://boold.wordpress.com

Atrašanās vieta: Sigulda

 

Strādāju Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā. Ja tev ir kādi jautājumi par tūrisma un atpūtas iespējām Siguldā un tās apkārtnē droši raksti draugos vai uz info@sigulda.lv. Noteikti palīdzēšu!!!
Seko man twitter @SiguldasTIC

irma grosberga

+1235

 

Vēlos iegādāties fotoaparātu un šobrīd izvēle krīt uz diviem: Canon 550 D un Nikon D3100? Esmu fotoamatieris. Ko Jūs ieteiktu?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Sākumam kameru izmantošu ikdienas notikumu fotogrāfēšanai, telpu un ēdiena fotogrāfēšanai un ar laiku plānoju apmeklēt arī fotokursus, piedalīties plenēros. Vēlreiz atkārtoju, ka esmu iesācēja un jautājums ir - ar ko labāk sākt?

Pirms 13 gadiem  


irma grosberga

+1235

 

Tuvojas Valentīnadiena un gribu mīļotajam pasniegt jauku un neaizmirstamu dāvanu? Kādi ieteikumi?

Ceļošana » Cits

Nupat uzdūros interesantam piedāvājumam no Rehabilitācijas centra Līgatne. Divu dienu garumā pāris sniegs viens otram vēl vairāk prieka un mīlestības. To visu mīlētāji varēs piedzīvot Rehabilitācijas centrā „Līgatne” SPA atpūtas programmā SAPNIS DIVIEM. Vai esi jau mēģinājis? Ietikumi? http://rehcentrsligatne.lv/pages/

Pirms 14 gadiem  


irma grosberga

+1235

 

Vai plānojot ceļojumu tu uzticies informācijai ar ceļošanu sasitītos interneta medijos?

Ceļošana » Eiropa

Šobrīd ir pieejama milzīga informācijas gūzma dažādos interneta medijos, kur un kā labāk ceļot. Vai tu uzticies šai informācijai un vai, tavuprāt, tā ir noderīga? Kur tu meklē informāciju par sev vēlamo galamērķi?

Pirms 14 gadiem  


irma grosberga

+1235

 

Kur var braukt ar ragaviņām Siguldas apkārtnē?

Ceļošana » Eiropa

Ja arī tevi nomoka šāds jautājums, te būs ieteikumi: Šoziem sniega pietiek visiem, un atpūta uz kalna pieejama kā lieliem, tā maziem. Bērnu priekam slēpošanas trases ir aprīkotas tā, lai būtu iespējama arī braukšana ar ragaviņām un šļūkšana ar visu, kas...

Pirms 14 gadiem  



irma grosberga

+1235

 

Vai ceļojumu un vietu apraksti iedvesmo tevi doties ceļojumā?

Ceļošana » Eiropa

Cik liela loma ceļojuma galamērķa izvēlē ir ceļojumu žurnāliem un aprakstiem dažādos interneta resursos? Vai tie arī tevi ir iedvesmojuši doties uz rakstā pieminēto vietu? Uz kuru?

Pirms 14 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.