Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

14

Reputācija

 

Roberts M.

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

Atrašanās vieta: Ventspils

 

Roberts M.

+14

 

Kur internetā var paskatīties tādus seriālus kā Family Guy, The Simpsons u.t.t kurus varēs atskaņot arī mans limitiem bagātais iPhone4s?

Datori un internets » Internets

Man ir iPhone un kā jau zināms ierīcei nav FLASH (vai kaut kas tamlīdzīgs tik pat pārgudrs :D) no kuras sastāv gandrīz viss internets, gribēju paskatīties Family guy netā, bet protams šitā lamata nekādus formātus neatpazīst... Ir kāds iFonerists, kas...

Pirms 12 gadiem  



Roberts M.

+14

 

Gribēju piereģistrēties met.lv lai lietotu newoutlaw.lv trakeri, atsūtītais FAR kods(2Ls) ir nepareizs un info@met.lv man neatbild.Ko darīt?

Datori un internets » Internets

Tātad gribēju piereģistrēties newoutlaw.lv trakerī! Viss ļoti jauki reģistrācija par brīvu, protams, lai reģistrētos jālieto @met.lv epasts, kas maksā 2 Ls (viltīga shēmiņa) domāju 2 Ls lielu robu kabatā neizraus un nosūtu FAR200 kodu uz 157. 2 Ls vietā man norauj 2.25...

Pirms 14 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.