Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

0

Reputācija

 

Jānis Bruks

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

 


Lai es, likumīgi, strādātu kādā darbā man vajag pašnodarbinātā statusu, bet to var iegut tikai no 18. g.v. Vai ir kādas alternatīvas?

» Karjera un darbs

Tātad, vairāki šīs firmas darbinieki ir ieguvuši pašnodarbinātā statusu un strādā maksājot tikai 5% nodokli. Precīzi tagad nepateikšu, bet tur bija kāda "fiška", ka viņi ir amatieri un tādēl ir tikai 5% nodoklis. Vai man, kā 16.g. vecam jaunietim, ir kāda...

Pirms 13 gadiem  


Lai ģitāras grifu paskrūvētu zemāk (lai stīgas neskaras klāt grifam un nedzird "bitītes") kā ir jāgriež uzgrieznis - par vai pret pulksteni?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Tātad. Vēlos mazliet pakoriģēt grifu, bet nezinu uz kuru pusi jāskrūvē. Pašlaik kad spēlēju dažas stīgas skarās klāt grifam un rodas tāda pretīga skaņa. Draugs man teica, ka ir jāpaskrūvē vaļīgāk, jeb pret pulksteņa rād. virzienu. Pirmie skrūvējieni bija viegli, bet...

Pirms 13 gadiem  


Ko darīt, ja esmu nokrāsojis matus pilnīgi citā krāsā un tagat nāk laukā jauni mati, ar veco krāsu? Ir kāds krāsas noņēmējs vai kas līdzīgs?

Skaistums un stils » Mati

Tātad, mani mati tagat ir sarkani un man aug atpakal vecie mati, kuri ir pilnīgi citā krāsā. Vai ir kāds matu krāsas noņēmējs? Varbūt ir kāds labaks veids, kā tikt vaļā no divkrāsainības? Ceru, ka domu sapratāt.

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.