Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

-20

Reputācija

 

Jānis Kazāks

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

Atrašanās vieta: Gulbene

 

Windows 7 vides pielāgošana lietotāja vajadzībām!

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Tad nu tā esmu 4 kursa audzēknis un nu ir pēdējais brīdis man ķerties klāt kursa daba veidošanai, mana tēma ir "Windows 7 vides pielāgošana lietotāja vajadzībām!" Tas ko es vēlos no jums ir idejas par to ko es tur varētu...

Pirms 13 gadiem  


kā saslēgt datorus tīklā ar wireless router?

Datori un internets » Internets

Man ir 2 stacionārie datori 1 portatīvais dators un lattelecom televīzija, un ir nopirkts wireless router kā lai es vinus saslēdzu kopā lai strādātu internets? pašlaik ir pieslēgts rūteris un ir iesprausti 2 interneta vadi priekš stacionārajiem datoriem, viņiem abiem ir...

Pirms 14 gadiem  


kā noteikt vai ir pieslegtas videonoverosanas kameras

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

man ir pieslēgtas 2. video novērošanas kameras, man ir videonovērošanas karte BrookTree bt878 un ir itkā arī ieinstalēta programmatūra lai ierakstītu video novērošanu, bet uzliekot meklēt lokālās kameras nekas netiek atrasts kapēc tā un kā lai to novērš?

Pirms 14 gadiem  


Nevaru atrast driverus priekš videonovērošanas kartes

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Kartes modelis conexant fusion 878A meklēju iekš google.com jau vairākas stundas bet bez rezultātiem! ;( ja kāds var atrast tad lūdzu izpalīdziet! :)

Pirms 14 gadiem  


varat ieteikt kādu bezmaksas programmatūru lai ierakstītu video no novērošanas kamerām?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

ir karte ar 4 ieejām no video novērošanas kamerām, un ir 2 kameras, nezinu vai modelis svarīgs bet nosaukšu - SANYO COLOR CCD Camera - modelis - VCC-3972P vajadzētu kādu programmatūru lai varētu veikt video novērošanas ierakstus uz datora cietā diska...

Pirms 14 gadiem  


interneta izsoles! Un to likumīgā puse?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Vai pēc likuma veidojot interneta izsoles līdzīgas kā alabama.lv un santimaizsole.lv (nav reklāma) ir atļauts izmantot jebkāda veida ieprogrammētus solītājums kas veic solījumus pašas izsoles veidnes vietā, lai tiktu maldināti tās lietotāji!?

Pirms 14 gadiem  


kāds ir VID nodoklis par laimestu obline pokerā zem 1000Ls?

Bizness un finanses » Nodokļi

Nu piemēram es spēlējot pokeru amerikas pokera istabā Pokerstars laimēju 950$ kāds būtu jāmaksā nodoklis latvijas VID un vai vispār būtu?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.