Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

42

Reputācija

 

Smiks

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

 

Smiks

+42

 

Kur var vērsties, ja esmu apdrošinajis savu veselību, un pēc iegutas traumas neapmierina izmaksātas kompensācijas apmērs?

Veselība » Cits

Esmu iegadājies nelaimes gadiuma apdošināšanas polisi "Baltikum". Apdrošināšanas summa 1000 LS. Tajā līguma ietilpst naves gadijumi, traumas, kaulu lūzumi, invaliditāte. Ziemas sanāca traumēt atslegas kaulu- Atslēgas kaulā saišu plīsums. Nācas taisīt operāciju, nedēļu atgulēt slīmnīcā un gandrīz 2,5...

Pirms 11 gadiem  



Smiks

+42

 

Velejos iznemt naudu no bankomata bet neizdevas!!!!!!!

Datori un internets » Drošība

Velejos iznemt naudu no bankomata, kad jau vajadzeja sakties naudas parskaitisanai, peķšni bankomats panema restartu- "parejie bankomati ari" izradas bija noraustijusies elektriba, ta nu es piki nedabuju, bet naudu noskaitija no konta. Ka man rīkoties?????

Pirms 13 gadiem  


Smiks

+42

 

Noņemts no uzskaites, gatavs pardošanai.

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Velos pirkt savu pirmo auto un kad apskatu sludimajumus esmu uzduries tadam teksatam:"Noņemts no uzskaites, gatavs pardošanai." Ka lai to saprot?

Pirms 13 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.