Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

2380

Reputācija

 

Aldis Dzenovskis

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 5 gadiem

 

Atrašanās vieta: Rīga

 

37 gadus jauns enerģisks vīrietis ar līdera dotībām un pozitīvo domāšanu, ar organizatora spējām, ar prasmi vadīt savu darbu un kolektīva darbu, ar prasmi vadīt komandu krīzes situācijās uz mērķa sasniegšanu. Profesionāla darba pieredze klientu apkalpošanā, pakalpojumu pārdošanā, kreditēšanā, darbinieku apmācībā un vadībā. Labā līmenī attīstītas prasmes spriest un analizēt, komunicēties ar cilvēkiem. Prasīga pret sevi un apkārtējiem. Meklēju interesantu darba piedāvājumu, kas dotu jaunus izaicinājumus un jaunu pieredzi, kur var pielietot savu pieredzi, zināšanas un idejas.


Aldis Dzenovskis

+2380

 

Puisītis 8.mēn 12.kg tas ir normāli?

Grūtniecība un vecāki » Jaundzimušais

Biju apciemot draugu un viņa sīkais 8.mēnešu vecumā sver jau 12.kg vēlējos jautāt vai tas ir normāli, jo viņi mazo baru kā sivēnu, stūķē iekšā cik lien.

Pirms 14 gadiem  


Aldis Dzenovskis

+2380

 

draugiem.lv aizgājušie draugi?

Datori un internets » Internets

Kā var redzēt tos tavus bijušos draugus, kuri pārtraukuši draudzību? No rīta bija 200, bet tagad 199 gribētos zināt, kurš ir aizgājis.

Pirms 14 gadiem  


Aldis Dzenovskis

+2380

 

Programma, kura uzskaita pie datora reāli pavadīto laiku?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Nepieciešama programma, kura uzskaita laiku cik stundas cilvēks pavada pie datora. Dators ir ieslēgts gandrīz pastāvīgi taču ne vienmēr pie viņa atrodas cilvēks. Zinu ka ir softi, kuri fiksē cilvēka klātbūtni pēc peles kustināšanas vai klaviatūras izmantošanas. Man nav vajadzīgs...

Pirms 14 gadiem  


Aldis Dzenovskis

+2380

 

Kūleris pie sānu vāka pūš iekšā vai velk āra? Tas ir vienīgais korpusa kūleris.

Datori un internets » Dzelži

Video kartei nomira ventilators un viņa sāka karst, lai kaut kā viņu atdzesētu pie sānu vāka tika pielikts kūleris. Lai efektīvāk veiktu dzesēšanu viņam vajadzētu gaisu pūst iekšā datorā vai tieši otrādi vilkt to ārā?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.