Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

116

Reputācija

 

Edmunds Dūcis

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

Edmunds Dūcis

+116

 

Audi dekoratīvie apļi (kur nopirkt?)

Auto un transports » Audi

Kur nopirkt audi a6 apaļā 98g. priekšējo audi zīmīti? Šrotos labākajā gadījumā piedāvā ar visu resti! Paldies

Pirms 12 gadiem  


Edmunds Dūcis

+116

 

Kā sakonektēt foursquare ar facebook?

Datori un internets » Datortīkli

it kā visi ķeksīšii abās programmās salikti bet foursquare kad chekojoties jaieliek f (facebook) tad nevar uzspiest jo vinsh ir peleks un nereaģē!

Pirms 13 gadiem  


Edmunds Dūcis

+116

 

Tālbraucēju termins

Auto un transports » Cits

Ko nozīmē tālbraucējiem strādāt uz apļiem? Kāds ir aptuvenais laiks ko šoferis pavada reisā un cik pēc tam ir brīvdienas? Vai maksā kaut kādas uzturnaudas? Paldies

Pirms 13 gadiem  


Edmunds Dūcis

+116

 

Vai ir ieteicams publiski izvietot bankas kontu un personas kodu?

Bizness un finanses » Personiskās finanses

Ir nepieciešams publicet bankas kontu un personas kodu lai varetu man parsutit naudu faktiski nepazistami celveki, cik tas droši lai datus neizmantotu kads sliktiem nolukiem. Vai pēc tā ir iespejams noteikt personas vārdu uzvārdu utt.?

Pirms 13 gadiem  


Edmunds Dūcis

+116

 

Cilvēki kuri gatavi doties pasaulē ar 500ls kabatā?

Ceļošana » Cits

Kāds varbūt zina, kādus domubiedrus, kas gatavi doties lielajā pasaulē piedzīvojumus meklēt, strādājot pagaidu darbus tādējādi apceļojot visu pasauli?

Pirms 13 gadiem  


Edmunds Dūcis

+116

 

Vai Latvijā kaut kur pieņem spermu par naudu?

Veselība » Cits

Adrese, naudas summa?

Pirms 13 gadiem  


Edmunds Dūcis

+116

 

Never vaļā Java spēles, kā atrisināt problēmu?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Vai tiešām jābūt programmētājam lai normāli cilvēks varētu uzspēlēt Java spēlīti? Probēma: load: class APool not found. java.lang.ClassNotFoundException: APool at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.findClass(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass0(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadCode(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Unknown Source) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionRunnable.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) Caused by: java.io.IOException: open HTTP connection...

Pirms 13 gadiem  


Edmunds Dūcis

+116

 

Kā var ieinstalēt java programmu uz windows vista, instalēšanas laikā uzmet logu jre1.6.0_23-c-l.msi this file was blocked utt.?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

jre1.6.0_23-c-l.msi this file was blocked it does not have a valid digital signature that verifies its publisher. Kā var noņemt to bloķētāju? plzz

Pirms 13 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.