Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

10

Reputācija

 

Gatis Čivkulis

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

Tiem, kas pārzina JavaScript, CSS utt...

Datori un internets » Programmēšana un dizains

<a href="http://jsfiddle.net/2uts2kdt/21/" target="_blank">DEMO</a> - Tiktāl esmu ticis, taču netieku skaidrībā ar vienu lietu. Iekš TAB-1 gribu ielikt TAB-5, kuru atverot TAB-1 paliktu neaktīvs (nevis kā pašreiz, atvērts un aktīvs)! Nu, līdzīgi, kā spaidot pa pārējiem TABiem... Kā to pareizi izdarīt?...

Pirms 9 gadiem  


Fotoradars

Auto un transports » Cits

Ja administratīvā pārkāpuma protokola pievienotajā bildē redzama tikai transportlīdzekļa aizmugure un numurs, taču pilnībā nav redzama transportlīdzekļa vadītāja seja, vai to var uzskatīt kā pierādījumu un tas atbilst fotoradara lietošanas noteikumiem? Pārkāpums fiksēts ar PoliScan Speed M1HP fotoradaru!

Pirms 12 gadiem  


Kāpēc nekur nevar novilkt Payment Assistant? Nav kādam aizķērusies instalācija?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Varbūt ir kāda cita programma, kas līdzīga Internet Banking Payment Assistant? Caur kuru var veikt maksājumus caur internetbanku atverot "paymentassistant.cdi" failu? (http://internet-banking-payment-assistant.software.informer.com/versions/) - Kā redzams, nevar novilkt nevienu versiju! Un iekš Google arī nekur nav instalācija! Paldies jau iepriekš!

Pirms 12 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.