Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

20

Reputācija

 

Santa Papēde

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 





Santa Papēde

+20

 

man radusies shaada probleema: datoraa opereetaajsisteema ir win 7, vajadziigs ieinsteleet disku, kursh atbalsta tikai no win2000 liidz win

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Man radusies shaada probleema: datoraa opereetaajsisteema ir win 7, vajadziigs ieinsteleet disku, kursh atbalsta tikai no win2000 liidz win vista. Nekaadi nevaru saprast kaa riikoties. Vai ir kaads variants kaa manu probleemu atrisinaat. P.S. atvainojos par tekstu bez garumziimeem.

Pirms 13 gadiem  





Santa Papēde

+20

 

vai varu savu datoru pārinstalēt atpakaļ no win7 uz XP? Mans dators izrādījās par vāju, t'dēļ gribu atpakaļ. Kā pareizi to izdarīt?

Datori un internets » Dzelži

Vai varu savu datoru pārinstalēt atpakaļ no win7 uz XP? Mans dators izrādījās par vāju, t'dēļ gribu atpakaļ. Kā pareizi to izdarīt? Kad uzlieku XP instalācijas disku, darbība vispirms notiek, tad pārtrūkst. Ko darīt?

Pirms 13 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.