Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

371

Reputācija

 

Ilga

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

 

Ilga

+371

 

Ziema + velosipēds

Sports » Cits

Kur Jūs uzglabājat savu velosipēdu ziemā?

Pirms 12 gadiem  


Ilga

+371

 

Klaiņojoši suņi

Dzīvnieki » Suņi

Kur var ziņot par klaiņojošiem suņiem? Man ap māju klīst kādi trīs nepieskatīti suņi. It kā nav agresīvi, bet dzīvnieks paliek dzīvnieks un tas ir nepatīkami. Turklāt, visi suņi staigā kopā bariņā. Un kā notiek izķeršana, jo ne jau visu laiku...

Pirms 12 gadiem  


Ilga

+371

 

Šķidrās tapetes - nopirkt un uzklāt

Māja un dārzs » Remonts

Vēlos istabas sienas noklāt ar šķidrajām tapetēm. Tām jābūt nevis uz kokvilnas bāzes, bet gan ar smalkiem akmentiņiem, gluži kā apmetums. Interesē, kur iegādāties un kur atrast kvalificētu meistaru, kas to varētu izdarīt.

Pirms 12 gadiem  


Ilga

+371

 

Īrēta automašīna ceļojumam ārpus LV

Ceļošana » Cits

Vai ir bijusi pieredze ar auto īrēšanu LV, lai dotos uz Eiropu? Kurš kantoris izmantots? Kāda ir aptuvenā piemaksa, kas jāveic par robežas šķērsošanu?

Pirms 12 gadiem  


Ilga

+371

 

Kur var iegādāties labdarības apsveikumu kartiņas?

Māksla un kultura » Vizuālā māksla

Nepieciešams nopirkt (iegadāties pret ziedojumu) labdarības Ziemassvētku elektronisko apsveikumu kartiņu. Kur var to izdarīt. Vienīgā vieta, kuru pamanīju ir www.eurika.lv. Varbūt ir vēl kāda mājas lapa?

Pirms 12 gadiem  


Ilga

+371

 

Auto sagatavošana ziemai

Auto un transports » Cits

Nu jau ir tas laiks, kad mašīna dikti ātri paliek netīra. Mašīna ir melnā krāsā, respektīvi, netīrumi ir vislabāk redzami. Ar ko var apstrādāt auto virsbūvi, lai netīrumi nepielīp/tiktu atgrūsti? Sanāk braukt arī pa neasfaltētu ceļu un tikko mašīna ir...

Pirms 12 gadiem  



Ilga

+371

 

Privātmājas fasādes izīrēšana reklāmas plakātiem.

Māja un dārzs » Cits

Ja ir privātmāja ar lielu neaizpildītu fasādi priekš vides reklāmas. Pie kā īpašniekam vērsties, lai to piedāvātu reklāmas izvietošanai, protams, par attiecīgām naudiņām. Īsti pat nenāk prātā, ko šajā jautājumā uzrakstīt Google meklētājā.

Pirms 13 gadiem  


Ilga

+371

 

Ar ko var zīmēt šīs puķītes. Oficiālais nosaukums. http://img2.www.spoki.lv/upload/articles/43/437363/images/Idejas-interjers-25.jpg

Hobiji » Rokdarbi

http://img2.www.spoki.lv/upload/articles/43/437363/images/Idejas-interjers-25.jpg

Pirms 13 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.