Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

21

Reputācija

 

unknown (Google)

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

Vai ir jāmaksā kāds nodoklis cilvēkam, kuram sūta radinieks paciņu no ASV uz Latviju caur pastu, ja sūtītājs ir samaksājis par tās sūtīšanu?

Bizness un finanses » Nodokļi

Sveiki! Man viens radinieks dzīvo ASV un viņš sūtīja man uz Latviju paciņu, kuras saturā bija tikai drēbes, bet šodien piebrauca pie mājas kurjers un teica, ka par paciņu ir jāmaksā PVN 25Ls apmērā un es pat prasīju viņam, lai...

Pirms 12 gadiem  


kur var lēti izīrēt autobusus starpvalstu ekskursijām priekš 39 cilvēkiem?

Ceļošana » Eiropa

nepieciešams izīrēt autobusu kurā varētu ceļot 39 cilvēki un jābrauc uz Briseli. par pārējiem izdevumiem kā piem. benzīnu un šoferi maksātu paši.

Pirms 12 gadiem  


vai ir iespēja uzzināt telefona numura īpašnieku tikai pēc viņa numura?

Ziņas un jaunumi » Cits

nepieciešams uzzināt viena numura īpašnieku, jo tas īpašnieks katru dienu caur telefonu diezgan traki uzmācas vienai paziņai un nav iespējams neko izdarīt viņam zvanot. Vai ir iespēja parastam cilvēkam to uzzināt?

Pirms 12 gadiem  


vai ir iespējams saņemt A6 veselības kategoriju ja cilvēkam ir daltonisms?

Veselība » Redze

Es vēlos iegūt A6 veselības kategoriju, bet man ir daļējs daltonisms, 20% sarkanās krāsas deficīts vai kaut kā tā. Pārējā veselība ir diezgan labā līmenī, 4x nedēļā eju uz treniņzāli, stipra imūnsistēma, redze normālā līmenī utt. Vienkārši vēlējos pievienoties SUV, bet...

Pirms 12 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.