Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

363

Reputācija

 

Emīlija Anna Lagzdiņa

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms gada

 

Mājaslapa: https://lifestylewithtigro.wordpress.com/

Atrašanās vieta: Rīga

 

Nice cilvēks! ;)


Vieta, kur gleznot

Hobiji » Zīmēšana un gleznošana

Labdien! Es ļoti gribu gleznot, bet man nav telpas, kur to darīt. ☹ (Mājās es to nevaru darīt.) Man vajag atrast kādu vietu, kur es varētu gleznot. Es meklēju, bet neko tādu nevarēju atrast. Būtu labi, ja nebūtu nomas maksas....

Pirms 3 gadiem  




Lēts planšetdators

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Labdien! Kāds zin kur ir lietotu, lētu vai outlet planšetdatoru veikals? Paldies.

Pirms 4 gadiem  


Zīmuļa pagarinātājs (pencil extender)

Hobiji » Zīmēšana un gleznošana

Labdien! Kur var nopirkt šo zīmēšanas piederumu? Es skatījos grāmatnīcās, bet tur tāda nav. Paldies.

Pirms 4 gadiem  


Papīra paraudziņi

Hobiji » Cits

Labdien! Vai kāds zina, kur var dabūt papīra paraudziņus? Es zinu, ka "Baltijas papīrā" var dabūt, bet kur vēl? Paldies.

Pirms 4 gadiem  


Help! Man vajag zināt 2 spēļu nosaukumus.

Spēles un izklaide » Cits

Sveiki! Gribu zināt 2 senu spēļu nosaukumus - es tos neatceros, bet atminos kas tajās spēlēs bija. Tad pēc apraksta varbūt varēs saprast. Spēles bija "Nokia" telefonos (2 atšķirīgos - viena spēle vienā un otra spēle citā modelī). Pirmā spēle:...

Pirms 4 gadiem  


Wordpress

Datori un internets » Cits

Sveiki! Jauni jautājumi. Kā uztaisīt tagus un kategorijas tā, lai tie parādās pie attiecīgajiem postiem? Es mēģināju visādi, bet pie pašiem postiem tie neparādās. (Tikai tajā vietā, kur tu tos izveido - Iestatījumi -> Rakstīšana.) ......Varbūt tas jādara caur Ziņām?...

Pirms 6 gadiem  


Matemātika

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Vienkāršot: a) cos(-ɑ)-cos(π-ɑ)= b) sin(3π/2-ɑ/2)÷cos(2π-ɑ/2)=

Pirms 6 gadiem  


Palīgā!

Izglītība » Augstākā izglītība

Sveiciens visiem! Nepieciešama palīdzība - lūdzu izskaidrojiet man, kāda ir atšķirība starp multimediju dizaina speciālistu, grafisko dizaineri un datordizaineri. Pateicos.

Pirms 6 gadiem  


Kā aprēķina preces pārpalikumu?

Socialās zinātnes » Cits

Labdien./Labvakar. Man ekonomikas priekšmetā nepieciešams uzzināt (aprēķināt?) preces pārpalikumu. Kā to izdarīt? Vecāki cilvēki varbūt nezinās, jo viņiem tāda mācību priekšmeta skolā nebija (vismaz man tā teica ome). Bet varbūt zinās iz dzīves... Ja kāds pateiks - liels paldies!

Pirms 6 gadiem  



Pārvietojamais WiFi tīklājs

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Labdien! Vai t.s. pāvietojamais WiFi tīklājs ir tas pats, kas mobilais tīklājs? Vai pāvietojamais WiFi tīklājs nozīmē to, ka pašam ir savs personīgais internets (wifi), un pie tā var pievienoties arī citi cilvēki? Ja tā, tad, vai par to...

Pirms 6 gadiem  


Par latviešu valodu

Izglītība » Cits

Tātad man ir 2 jautājumi: 1. Kas ir vispārinošais vārds? 2. Kuros gadījumos aiz vispārinošā vārda liek domuzīmi, kuros gadījumos - kolu? Paldies.

Pirms 6 gadiem  



Grāmatas angļu valodā

Hobiji » Cits

Labdien! Kur Latvijā var nopirkt grāmatas angliski (jauniešu literatūra, fantāzija)? P.S. "Robert's Books" jau zinu. Pirms meklēt interneta veikalos, no sākuma gribētu paskatīties "reālās grāmatnīcās". :) UN, ja nu Latvijā tiešām nekā nav, tad padalieties tie, kas ceļojuši - ka...

Pirms 7 gadiem  


Wordpress

Datori un internets » Cits

Labdien, tautieši! Lūdzu palīdziet. Es nesaprotu, kā var veidot ''Wordpress'' blogu. Problēma šāda: kā var editot savu mājas lapu un pēc tam saglabāt to nepublicējot. Tur ir tikai poga ''Saglabāt un publicēt'', bet ja es gribu tikai saglabāt un...

Pirms 7 gadiem  


Par uzvārdiem

Datori un internets » Cits

Sveiki! Ja cilvēkam ir uzvārds, kurā ir burti ar garumzīmēm vai mīkstinājumu, kad, piemēram, reģistrējas kādam konkursam angļu mājas lapā, vai vajag rakstīt to uzvārdu oriģinālā, vai aizvietot attiecīgos burtus bez garumzīmēm? Piedodiet, ka tik garš jautājums.

Pirms 7 gadiem  


Invalīdu iespējas Zviedrijā

Ceļošana » Eiropa

Labdien! Vai Stokholmā ir kādas iespējas/atlaides cilvēkiem ar invaliditāti? Paldies.

Pirms 7 gadiem  


Lūdzu, palīdziet atrisināt uzdevumu.

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Motorlaiva 10 km pa straumi brauca ar vidējo ātrumu v km/h. Atgriežoties atpakaļ, tās ātrums bija par 5 km/h lielāks, tāpēc atpakaļceļu tā veica par 6 min ātrāk. Aprēķini motorlaivas vidējo ātrumu visa brauciena laikā.

Pirms 7 gadiem  



Komati...

Izglītība » Cits

Labvakar! Vai šajā teikumā ''Centrālais procesors (CPU) jeb vienkārši procesors ir augstas integrācijas pakāpes mikroshēma.'' pirms ''ir'' ir jāliek komats? Paldies!

Pirms 7 gadiem  


Ķīmija 10. kl. (STEIDZAMI!)

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Sveiki! Man ļoti steidzami vajag atrisināt uzd. Noteikt kobalta (II) hlorīda kritālhidrāta ķīmisko formulu CoCl2*nH2O, ja eksperimentālie dati liecina, ka, karsējot 50,0 g kobalta (II) hlorīda kristālhidrātu, ieguva 32,5 g bezūdens kobalta (II) hlorīda. Lūdzu palīdziet, liels paldies!

Pirms 7 gadiem  


Kā/kur svinēt 18 gadus?

Izklaide un mūzika » Cits

Sveiki! Lūdzu padalieties ar idejām un iesakiet kur un kā svinēt pilngadību. Kā Jūs svinējāt savējo, kā Jūsu bērni, varbūt? Vienkārši man nav galīgi nekādu ideju. UZMANĪBU!! Nekādus klubus neieteikt, jo man tāpat būs ar ģimeni tā kā tā...

Pirms 8 gadiem  


Kā noņemt watermark no bildēm bez maksas?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Sveiki! Kā to izdarīt? Es visādi izmēģinājos - visur prasa maksu vai arī ja atver, tad nekāds ''watermark remover'' tur nav. Lūdzu palīdziet, ļoti vajag. Paldies.

Pirms 8 gadiem  


Kur datorā (Microsoft Word) var atrast vārda piedēkļa pasvītrojumu?

Datori un internets » Cits

Labdien! Man nepieciešams uz datora Microsoft Word programmā vārdam uzlikt piedēkļa pasvītrojumu (tāds ķeksītis), labāk to var saprast šajā attēlā https://www.google.lv/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fd1ttchsffplayl.cloudfront.net%2F70836760-87d0-4ad3-8dcc-80269eefd03a%2FUZD_16_priedeklis_sakne_piedeklis_gal_ris.PNG&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.uzdevumi.lv%2Fp%2Flatviesu-valoda%2F3-klase%2Fvarda-sastavs-7413%2Fre-43a4a118-c309-4f97-82be-e22757861436&docid=DWWNCp8vQ4pdyM&tbnid=LrSFujckEOyNxM%3A&w=294&h=87&ei=SEftVvvNH6KF6QSE3ZDgCg. Kur tieši to meklēt, jo grāmatā tāds ir. Paldies, liels.

Pirms 8 gadiem  


Kurā mājaslapā/aplikācijā var nolādēt dziesmas ar tā saucamajiem "albumu backgroundiem"?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Labvakar! Man jautājums - kurā interneta vietnē un/vai aplikcijā var nolādēt dziesmas, kurām klāt nāk arī tas "albuma backgrounds" (ceru, ka sapratāt). Nu vienkārši, kad tā dziesma ir nolādēta, tad tad, kad tu uzliec to dziesmu, tev rādās arī tas...

Pirms 8 gadiem  


Jautājums tiem, kas bijuši Hannoverē

Ceļošana » Eiropa

Labvakar! Man ir viens jautājums - tie kas ir bijuši Hannoverē, var lūdzu ieteikt kādus labus veikalus, kas tur atrodas (lielākoties interesē apģērbu, bet ja ir arī citi, tad tos ar' var droši teikt)? Paldies.

Pirms 8 gadiem  


Par ko rakstīt projektu?

Izglītība » Cits

Labvakar! Man ir viena problēma - skolā jāraksta projekta darbs, bet īsti nezinu par ko rakstīt. Lūdzu palīdziet man! Paldies. P.S. Par nekādiem ''sunīšiem'' un ''kaķīšiem'' rakstīt nedrīkst. (Eju 9. klasē) :D

Pirms 8 gadiem  


Fizika 9. klasei.

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Labdien. Lūdzu palīdziet man ar uzdevumu fizikā (9. klase). Stundā traktors izlieto 15 kg dīzeļdegvielas. Aprēķiniet traktora attīstīto jaudu, ja tā lietderības koeficients ir 25 %!

Pirms 8 gadiem  


Matemātika

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Labvakar. Man vajag palīdzēt atrisināt šādu uzdevumu - Trapeces ABCD diagonāles krustojas punktā O. Trijstūru BOC un AOD laukumu attiecība ir 1:9. Trapeces pamatu BC un AD summa ir 4,8 cm. Aprēķini trapeces pamatu garumu. Paldies.

Pirms 8 gadiem  


Vai jūs zināt kādas filmas par vilkačiem?

Izklaide un mūzika » Filmas

Labdien! Iepriekš jautāju par vampīrfilmām, bet man ir interese arī par vilkačiem. Varat lūdzu pateikt arī kādas filmas par vilkačiem (izņemot "Teen Wolf" sērijas)? Paldies.

Pirms 8 gadiem  


Vai kāds zin kādas vampīrfilmas?

Izklaide un mūzika » Filmas

Sveiki! Kāds var lūdzu pateikt man kādas filmas, kur ir par vampīriem (neskaitot ''Krēslu'', ''Vampīru Akadēmiju'' un ''Vampīru Dienasgrāmatas''.) P.S. Varbūt jūs pateiksiet tādas, kuras jau esmu redzējusi...bet varbūt arī nē. Liels paldies jums un lai jauka 1. advente!

Pirms 8 gadiem  


Saīsini daļu!

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Labvakar! Var lūdzu atrisināt šādu daļu - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1004547929598102&set=a.1004547996264762.1073741830.100001287128465&type=3&theater ? Paldies.

Pirms 8 gadiem  


Kur var iegadāties nūjošanas nūjas?

Sports » Cits

Sveiki! Kādos veikalos var nopirkt nūjošanai paredzētās nūjas?

Pirms 8 gadiem  



Cik 1 litrā ir gramu? Kā pārvērst?

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Labvakar! Man nepieciešams uzzināt cik 1 litrā ir gramu? Kādas darbības jāveic, lai to dabūtu gatavu? Paldies.

Pirms 8 gadiem  


Kā saīsināt vārdus ''daba, dabisks''? Vai var saīsināt ar ''dab.''?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Labdien! Vēlos painteresēties kā varētu saīsināt vārdu ''daba''? Vai to var saīsināt kā ''dab.''? Vienkārši grāmatā ''Latvijas Padomju Enciklopēdija'' 521. lpp. 5. vārdā no apakšas ir definēts vārds ''taure'' un tur ir arī tāds teikums: ''Taurei/-re ir bez skaņu...

Pirms 8 gadiem  



Kā kokli spēlē kreiļi?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Sveiki/Labvakar! Tradicionāli kokli spēlē ar labo roku (strinkšķina stīgas), bet interesanti - kā šo instruentu spēlē krieļi - tā pat ar labo roku vai viss viņiem notiek otrādi? :) Paldies.

Pirms 8 gadiem  


Kur var noskatīties filmu ''Karalis Lauva 2'', kā arī ''Karalis Lauva 3'' (vēlams latviski, bet ja nav - tas nekas :) )?

Izklaide un mūzika » Filmas

Labdien. Vai varat lūdzu pateikt kur var noskatīties filmas ''Karalis Lauva 2'' un ''Karalis Lauva 3''? Vēlams latviešu valodā, bet ja tas nav iespējams, tad angliski. Liels paldies.

Pirms 8 gadiem  


Kā īsti sauc šīs mugursomas?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Labdien. Kā sauc šīs mugursomas? Vai tām ir kāds speciāls nosaukums vai kā? http://www.accessorize.lv/lv/somas/capri-stripe-duffel-backpack ; http://www.accessorize.lv/lv/somas/postcard-floral-backpack Paldies.

Pirms 9 gadiem  



Labdien. Kur var dabūt melodiju dziesmām?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Kādā mājaslapā var atrast dziesmām orģinālo melodiju? Bez vārdiem, dziedāšanas - vienkārši dziesmas orģinālo melodiju (tā kā karaoke). P.S. Zinu, ka YouTube var, bet man vajag vēl bez Yūtūba zināt kur var. Paldies.

Pirms 9 gadiem  


Labdien. Kura gada ir firmas ''Acme'' planšetdatora modelis TB1012 8GB? Paldies.

Datori un internets » Cits

Gribu zināt - kurā gadā ir ražoti firmas ''Acme'' modeļa TB1012 8GB planšetdatori? Paldies liels.

Pirms 9 gadiem  



Labdien. Kas ir tritons mūzikā?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Lūdzu pasakiet kā definēt jēdzienu ''tritons'' attiecinot to uz mūziku?

Pirms 9 gadiem  


Labdien. Kādā veikalā Lietuvā var iegādāties longbordus (vēlams Šauļos)?

Auto un transports » Cits

Vēlos tieši Šauļos nopirkt longboarda skrituļdēli, bet, kur šajā pilsētā tādu/-s veikalu/-s atrast. Paldies par palīdzību.

Pirms 9 gadiem  




Kurā saitā var nolādēt visādas dziesmas datorā?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Sveiki, gribēju pajautāt vai kāds zin kādu saitu internetā, kur var nolādēt dziesmas uz savu ''kompi''.

Pirms 10 gadiem  


Sveiki! Vai varat lūdzu kāds pateikt kādu mājaslapas adresi, kur varētu būt dažādām dziesmām notis ar vārdiem vai bez vārdiem?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Sveiki! Vai varat lūdzu kāds pateikt kādu mājaslapas adresi, kur varētu būt dažādām dziesmām notis ar vārdiem vai bez vārdiem? (Piem. ''Lai dziesma pati skan'', ''White Christmas'', ''Mana dziesma'' u.t.t.)

Pirms 11 gadiem  


Kā jūs domājat - kāds ir šīs mīklas atrisinājums: Pieci plauktiņi, septiņi putniņi?

Dzīvnieki » Putni

Kā Jūs domājat - kāds ir šīs mīklas atrisinājums: Pieci plauktiņi, septiņi putniņi?

Pirms 11 gadiem  


Cik daudz pasaulē ir Emīlijas?

Ģimene un attiecības » Cits

Cik daudz pasaulē ir meitenes ar vārdu ''Emīlija''?

Pirms 11 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.