Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

98

Reputācija

 

--------------

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 6 gadiem

 

 

Iespējas vasarā jauniešiem- mūziķiem?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Jau ilgu laiku nodarbojos ar mūziku un tā mani tiešām ļoti aizrauj. Vēlētos arī vasaru kaut kā ar to saistīt, varbūt iepazīties ar citiem cilvēkiem, kuriem tā interesē tikpat ļoti cik man. Der jebkas- darbs, nodarbības, pasākumi, tikšanās, u.tml. (vecums-...

Pirms 8 gadiem  


Vai var iegādāties starppilsētu autobusu biļetes turp un atpakaļ uz nenoteiktiem laikiem?

Auto un transports » Cits

Datums ir zināms, protams, laiks kurā izbraukt arī, bet īsti nezinu, cikos pasākums, uz kuru braucu, beigsies, līdz ar to nezinu specifiskus laikus.

Pirms 8 gadiem  



Vai jums ir zinamas kadas aktivitates (rotalas, tradicijas u.c.) ko varetu izmantot Ziemassvetku pasakuma uz kuru ierodas apm. 30 cilveki?

Hobiji » Cits

Mums jaorganize Ziemassvetku pasakums prieks Ziemassvetku vakara un mums noderetu jebkadas idejas, dekoracijas, izklaides u.c. Ieradisies apmeram 30 cilveki vecuma no 11-13. Paldies jau ieprieks! :)

Pirms 10 gadiem  


Kādas varētu būt klases vakara tēmas 6.klasē?

Spēles un izklaide » Cits

Ar draudzeni rīkojam klases vakaru, bet jau rīkojam ne pirmo reizi un visas idejas ir beigušās. :( Uzreiz saku, ka klases vakari ar vasaras tēmu mums jau ir bijuši. Un slavenības, panki, hipiji arī.

Pirms 11 gadiem  


Kādas spēles vai nodarbes varētu būt 5.klases klases vakarā?

Spēles un izklaide » Cits

Mums ar draudzeni jārīko nākamais klases vakars un mums steidzami vajag izdomāt spēles, nodarbes! Mēs jau nošpikojām dažus uzdevumus no dullā 10, bet ar to nepietiek. Steidzami vajag domāt vēl kaut ko, bet nekas nenāk prātā un nevar arī atrast!

Pirms 11 gadiem  


Mna ir jūrascūciņa (10 mēn., puika). Vai ir normāli, ka viņš nestaigā pa māju, bet sastindzis stāv? Ko var darīt lai viņš staigātu?

Dzīvnieki » Grauzēji

Mana jūrascūciņa neparko nestaigā ārpus būra! Es esmu izmēģinājusi visu - liku segas, taisīju tuneļus un mājas! Maksimums cik viņš ir pakustējies ir 5 cm! Ko lai es daru?

Pirms 12 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.