Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

0

Reputācija

 

Reģistrēts pirms 12 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

0

 

Par Ryanair

Ceļošana » Eiropa

Tātad ziemā gribu braukt pie māsīcas ar viņas mammu. Viņai biļete jau kārtībā , bet man ir 15 gadi , un Ryanair nevar reģistrēt zem 16 gadiem. Man ar visiem dokumentiem jādodas uz lidostu un jākārto biļete , vai es...

Pirms 12 gadiem  


0

 

Iesvētību spēles

Izglītība » Cits

Kādas idejas iesvētību izklaidēm 5tajiem? Mēs pamatskolā iesvētam arī 5tos tāpēc vaig mazliet mierīgākas iesvētības nekā desmitajiem. Tikai ne ēst kādas jēlas olas utml.

Pirms 12 gadiem  


0

 

LG e400 GPRS uzstādijumi

Izklaide un mūzika » Cits

Man ir vajadzīgi interneta uzstādījuma parametri priekš okartes. Bet es neko nesaprotu - kā viņus var pieslēgt/nomainīt. Būtu baigi forši ja kāds gudrs cilvēks varētu uzrakstīt soli pa solim. Google neko neatradu.

Pirms 12 gadiem  


0

 

Onedēļa

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Vai kāds varētu pateikt kā atslēgt Onedēļu SMS+WEB ? Pasūtīju bet neiet internets. Atnāca apstiprinājuma īsziņa , un arī vienības iet nost par īsziņām. Bet internets neiet . :(((((( Gribu pasūtīt citu interneta pieslēgumu bet nevaru jo ir šis :(((

Pirms 12 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.