Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

0

Reputācija

 

Līga Brutāne

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

Rokopera Lāčplēsis 2013!!!

Izklaide un mūzika » Televīzija

Vai kāds nezin, kur varētu noskatīties pagājušā 2013.gada rokoperu Lāčplēsis? Ļoti atkal gribās paskatīties, bet nekur nevar atrast un youtubē arī nekā nav, bet ja kāds zina, tad lūdzu, padalieties ar linkiem!!! Paldies!!! :) ;)

Pirms 10 gadiem  


Palīdziet atrast filmu!!!

Izklaide un mūzika » Filmas

Gribu ļoti atrast vienu filmu, ko redzēju, apmēram, pirms kādiem 4 vai 5 gadiem! Šo filmu rādīja, apmēram, pirms kādiem 4 vai 5 gadiem pa vai nu ltv1 vai ltv7 (īsti neatceros) un tas bija Ziemassvētkos, jo tā bija vairāk...

Pirms 10 gadiem  


Kāds ir angliskais nosaukums filmām "Liktenīgā kļūda" un "Nelaimes gadījumā"? :) ;)

Izklaide un mūzika » Filmas

Arī šīs abas filmas rādīja 2009 gada Z-svētkos! Vienkārši ļoti vēlos atrast to filmu! :) ;)

Pirms 10 gadiem  


Kāds ir filmas angliskais nosaukums?

Izklaide un mūzika » Filmas

Pirms, apmēram, 4 gadiem (2009.gadā) pa LTV7 rādīja tādu filmu "Noslēpumainais mīlētājs" - vai kāds nezina anglisko nosaukumu šai filmai? Paldies! :) ;)

Pirms 10 gadiem  


Varbūt kāds/kāda atcerās, ka reiz pa LNT rādīja vācu seriālu par jauniešiem, kur galv.var. bija spēja redzēt to, ko neredzēja citi? :) ;)

Izklaide un mūzika » Filmas

Šī seriāla trīs, pareizāk sakot, seši galvenie varoņi mācījās skolā - un pats galvenākais varonis kaut kāda eksperimenta vai ar kaut kādu strāvu dabūja spēju - spēja redzēt to, ko neredzēja citi un spēja izdomāt viltīgākus plānus un idejas un...

Pirms 10 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.