Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

21

Reputācija

 

Gazel

Reģistrēts pirms 10 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

Gazel

+21

 

Priekšādiņa

Veselība » Vīrieša veselība

Ja ir priekšādiņa, ka viegli slīd pār locekļa galviņu, bet seksa laikā prezervatīvs nāk nost ( priekšādiņa slīd nost un velk prezervatīvu nost) ko darīt? Kā pareizi uzvilkt prezervatīvu tādā gadījumā?

Pirms 10 gadiem  


Gazel

+21

 

Mazliet dulla galva, nespēks tāds un miegainība.

Veselība » Vīrieša veselība

Pēdējās dienās novēroju, ka ir manāms nespēks, bieži guļu, lai gan labi izguļos pa naktīm un galva tāda dulla ( gluži ne reibst, bet tāda koncentrēšanās mazspēja). Nesen kritu, taču galvu nesasitu. Varbūt kāds var pateikt, kas par vainu un...

Pirms 10 gadiem  



Gazel

+21

 

Pirmais auto

Auto un transports » Automašīnas

Labdien, Vēlētos noskaidrot kādi ir Jūsu ieteikumi attiecībā uz pirmo automašīnu. Drīz tiks nokārtotas tiesības un esmu 19 gadus jauns. Budžets - 1200eur. Pašam piesaista BMW e36, taču to vai latvijas ziemas apstākļos aizmugurējās piedziņas auto iesācējam būtu labs, es šaubos,...

Pirms 10 gadiem  




Gazel

+21

 

Darbs H&M

Politika un valdība » Cits

Sveiki. Vai kāds, kas strādā H&M varētu padalīties kāda ir alga vai stundas likme pārdevējiem? Es pretendēju tieši uz pusslodzes darbu.

Pirms 10 gadiem  




Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.