Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

0

Reputācija

 

edgars

Reģistrēts pirms 13 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 10 gadiem

 

Atrašanās vieta: riga

 

edgars

0

 

Sveiki,jautajums visiem kas lieto gazes iekartas!

Auto un transports » Remonts

Lieta tada,ka nopirku auto ar gazes iekartu,viss darbojas un gaja ka pienakas,bet nesen,sakas tada lieta,braucot ar gazi,nopikstas divreiz,pec tam parsledzas uz bendzinu un atkal parsledzas uz gazi.Dazreiz ari sak pikstet ta itka beigusies gaze,tad pats parsledzu uz degvielu un atpakal...

Pirms 10 gadiem  


edgars

0

 

Nestrada starteris

Auto un transports » Remonts

Sveiki,varbut kadam ir bijusi lidziga situacija.Pec darba atbraucu majas,un pec kadam minutem 10 atkal devos uz auto,taisijos pielaist,bet lieta tada,ka pagriezot atslegu viss notiek ta ka parasti pielaizot,bet negriez starteris un nav nekadu skanju,nekas ''neklask'',kur varetu but vaina?

Pirms 10 gadiem  


edgars

0

 

Autoserviss kas strada brivdienas?

Auto un transports » Remonts

Sveiki,varbut kads zin kadu nedargu autoservisu,kas strada sestdienas un svetdienas velams imantas rajona

Pirms 10 gadiem  


edgars

0

 

Padoms par auto iegadi

Auto un transports » Automašīnas

Sveiki vajadzigs padoms,velos sev ar automatisko atrumkarbu,sodien iepatikas viens auto no sludinajumiem,volkswagen passat b5 2.8v6 4x4 benzins gaze.kads butu jusu viedoklis par so auto? http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/volkswagen/passat-b5/ncgld.html

Pirms 10 gadiem  


edgars

0

 

automatiska atrumkarba

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Sveiki,taisos pirkt savu pirmo auto ar automatisko atrumkarbu,velejos uzzinat,uz ko ir japievers uzmaniba iegadajoties auto,negribetos iegrabties,jo cik noprotu karbai ir loti dargs remonts.

Pirms 10 gadiem  


edgars

0

 

Auto izvēle AUDI/VOLVO/VOLKSWAGEN

Auto un transports » Automašīnas

Sveiki,vēlos nopirkt auto ar automātisko pārnesumu kārbu,dīzeļdzinēju,vēlams universālu,sākus skatīties uz audi a4 un a6,tiem ir vai nu 2.5tdi dzineji kas ir v6,vai nu 1.9tdg Pumpe Duse,palasot par viņiem sapratu,ka viņi ir problemātiski,tad sāku skatīties pasatus b5,bet ari tiem izradijas v6...

Pirms 10 gadiem  


edgars

0

 

zoba izrausana

Veselība » Zobi

Vai ir iespeja izraut zobu ar tadu narkozi,ar kuru,izrausanas laika es neesmu pie samanas,cik tas maksatu? vai ir kaut kadi ieteikumi kur var izraut vispar bez sapem? paldies.

Pirms 12 gadiem  


edgars

0

 

vai riga ir iespeja nodarboties ar kudo?

Sports » Tuvcīņas

loti velos nodarboties ar kudo vai ta saucamo daido juku,veletos uzzinat,vai riga ir iespeja kautkur apgut so sporta veidu?

Pirms 13 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.