Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aigars Lociks

+2278

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3255 skatījumi

Keramiskās plīts virsmas mikroshēmas remonts

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Sveiki! Sadzīves tehnikas remontdarbnīcās par plīts remontu prasa kosmosu, kam pārdesmit latus pieliekot, var iepirkt jaunu. Ir zināms, ka pie vainas ir nodegusi vadības shēma, kuras maiņa tad arī sastāda šo kosmosu. Tad nu jautājums ir šāds - vai kaut kur ir atrodami kādi elektroniķi, kas būtu gatavi mēģināt šo shēmu labot par saprātīgām cenām? Vēlams Daugavpilī vai Rīgā

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
viss atkarigs no taa kura detala tiesi nodegusi, ja nodedzis cips kas sanem un dod komandas, tad leeti tas remonts nesanaaks deel taa ka vinji tiek ieprogrammeti un programas kodus neviens internetaa publiskai apskatei parasti neizdala , bet tuksais cips pats maksaa ap latu. ja nodedgusi kaada pretestiba vai diode tad remonts pasam izmaksaatu paris santimus ja vien proti apieties ar lodamuru.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Shēmu var nomainīt, bet tur arī būs divas trešdaļas kosmosa. Reāli tās shēmas vērtība ne vairāk par latiem desmit, bet par cik nekur nav aprakstīts kas tur iekšā ir, tad cena ir kosmoss. Cenu mehānisms apmēram tāpat kā ar printeru kartridžiem. Ja ir pacietība, tad var pakaļdarināt, bet tas arī būs kosmoss, ja nav tuvs paziņa, jo darba tur daudz.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.