Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1754 skatījumi

Kadel meitenes pec manas fotografijas sanemsanas vairak ar mani nesarakstas? Vai tas nozimetu, ka esmu neglits?

Ģimene un attiecības » Randiņš

Pats sevi neuzskatu par bago skaistuli, bet ari ne par neglitu. Ta pa vidu.
Es nesaprotu - kapec ja sarakstoties ar meitenem nosutu savu bildi, sarakste apraujas - vairs neatbild uz e-pastiem. Ari ja nonak lidz randinam tad vai nu meitene no kada stura lukodamas zvana un vero kurs pacel telefonu, vai ari otrs variants, ka satiekamies, vina pazino,ka vinai ir citas steidzamas darisanas un aiziet - velak nekontaktejas ar mani vairak.
Vai tas nozimetu, ka esmu nesmuks, jeb tur ir kas cits pie vainas?
Neesmu tinis, man 25.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pāvels

+18781

 
Lūrēšana no stūra tā kā nebūtu nekas neparasts vai īpašs. Protams, es nezinu, kas Tavā ģīmī (vai citā vietā) ir tik briesmīgs, ka skuķi bēg, bet ieteiktu padomāt par vienu no 2 variantiem: 1) pirms sūtīt foto sapazīties gana labi, lai tas vairs nebūtu būtiski 2) pārstāt mēģināt iepazīties netā, tā vietā, būt atvērtam uz iepazīšanos dzīvē.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Par pirmo taisnība, bet otrais gan ir muļķības. Nets ir tāda pati dzīve kā nenets. Cilvēku saskarsmes iespējas ir kļuvušas krietni plašākas ar daudz dažādām niansēm un atšķirībām. Tas nenozīmē, ka netā iepazīties ir slikti.

krokijs, pirms 12 gadiem :

laba atbilde, man patīk ! vienīgais par netu gan jā. jo ir jau tā ka citur nav kur īsti iepazīties pieaugušākiem cilvēkiem, jo tie vairs neapmeklē naktsklubus un nevazājās kompānijās un iepazīšanās ziņā ir mazāk aktīvi, strādā un vakara piesēžoties pie datora, tā ir laba vide jaunām iepazīšanām.

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Muļķības. Pietiek aiziet pie kāda drauga uz "sālsmaizes" pasākumu, un uzreiz iepazīsies ar baru viņa sievas draudzeņu u.t.t. Visos vecumos ir iespēja apmeklēt sociālus pasākumus, nav jau obligāti uz klubiem jāiet. Un kurš teica, ka darbā kolēģes ir tikai pretīgas maitas? Tāpēc jau saku - jābūt daudz atvērtākam iespējām!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nu redzi, neesi ievietojis savu bildi, lai mēs tevi varētu novērtēt, bet iespējams gan , ka šai konkrētai meitenei tu neesi vizuāli iepaticies. Tāpēc jau sevi nav jāuzskata par neglīteni, katram ir sava gaume un garšās kārpiņas:D

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Boža

+4173

 
It ka jau vīrietim nav jābūt īpaši glītakam par mērkaķi, lai viņš skaitītos "ņemams". Iepazīstoties netā sāc jau ar bildi - ja pēc tam vēl kontaktējas, tad ir jēga, ja nekontaktējas, tad Tev tāda dāma arī nav vajadzīga.
P.S. Varbūt Tev ta bilde vienkārši dikti neveiksmīga gadījusies?

pirms 12 gadiem  

Ka Dia, pirms 12 gadiem :

Par mērkaķi pilnīga taisnība!
Varbūt tiešām bilde ir neizdevusies? Internetā ir redzēti TĀDI šedevri un kompozīcijas, ka neviena normāla meitene neatrakstītu pat tad, ja tur būtu attēlots Breds Pits :)
Fotogrāfijai nevajadzētu būt pārāk nopietnai a la pases bilde, nekādas tusiņu bildes ar alus pudeli uz BMW fona, bildes "ģimenes lokā" un izstaipītā mammas adītā džemperī arī nekam neder utt. un tā joprojām.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

daudzas jau tagad cer uz Bīveru, tpc skatās tādus kas līdzīgi viņam.
Bwt par laimi tādu nav daudz

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Marita Mari

+500

 
lasot viena otra atbildes liekas ka viņi ir baigie top modeļi,bet katrā cilvēkā ir savs skaistums tas ir tikai jāmāk pasniegt.bet tas ka meitenes vairāk neraksta,par to nav jābēdā,tās ir tādas kas gaida kad atjās princis baltā zirgā,bet dzīvē tā nav.Gan jau pienāks tas īstais brīdis kad satiksi savu otro pusīti.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ka Dia

+692

 
Varbūt jāmēģina nevis primāri meklēt iepazīšanos i-netā (ja negribi sūtīt foto jau otrajā e-pastā), bet vispirms sevi pozicionēt kā interesantu personību (piemēram, iesaistīties sarunās čatā, Twitter, draugos utt.), lai radītu interesi turpināt sarunu reālajā dzīvē.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tu paraditu man savu bildi, tad es tev pateiktu kads tu esi;))

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egita Strauta

+290

 
Es domāju kad tev vajadzētu mēģināt iepazīties īstenībā nevis netā. Gan jau viss sanāks ;)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.