Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

56

Reputācija

 

unknown (Google)

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 12 gadiem

 

 

Vēlējos uzzināt, kas ir šīs dziesmas izpildītājs un kāds ir tās nosaukums: http://failiem.lv/u/uwypeex Jau iepriekš paldies!

Izklaide un mūzika » Mūzika

Ļoti vēlos uzzināt, kas ir šīs dziesmas izpildītājs un kāds ir dziesmas nosaukums: http://failiem.lv/u/uwypeex Liels paldies jau iepriekš!

Pirms 12 gadiem  


Šobrīd latviešu filmas var bez maksas skatīties tikai no bibliotekas. Kā arī LR un LTV arhīvi. Kapēc tikai no bibliotekām?

Izklaide un mūzika » Cits

Šobrīd latviešu filmas var bez maksas skatīties tikai no bibliotekas. Tuvākajā laikā tām pievienosies arī Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas ierakstu arhīvi. Kapēc legāli skatīties ir iespējams tikai no bibliotekām? Vai tas saistīts ar autortiesībām, jeb tur apakšā slēpjas kas...

Pirms 12 gadiem  




Kadel meitenes pec manas fotografijas sanemsanas vairak ar mani nesarakstas? Vai tas nozimetu, ka esmu neglits?

Ģimene un attiecības » Randiņš

Pats sevi neuzskatu par bago skaistuli, bet ari ne par neglitu. Ta pa vidu. Es nesaprotu - kapec ja sarakstoties ar meitenem nosutu savu bildi, sarakste apraujas - vairs neatbild uz e-pastiem. Ari ja nonak lidz randinam tad vai nu meitene...

Pirms 12 gadiem  






Kā darbojas www.esms.lv ? Kam tas ir izdevīgi?

Datori un internets » Internets

Es vēlos saprast - kam ir izdevīgi piedāvāt bezmaksas sms un mms pakalpojumus? MMs maksā 0,15Ls - kā viņi to var nodrošināt par velti? Kam tas ir izdevīgi?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.