Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2817 skatījumi

Kāds mobīlajam ir lētākais pieslēgums ?

Datori un internets » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

iesaku tele2 piemeeram tele2 piedaavaaa nulles tarifu runaa pus otru stundu tikai par pieciem santiimiem kaaa arii sms suuti par velti bet vieniigais miinus ir taads ka zoona biedzi zuud,bet ja atkal tev daudziem draugiem ir bite tad labaak ej uz biti

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Imants Zuļģis

+530

 
pieslēgumi vispār ir viena liela apčakarēšana!priekšapmaksas kartes ir izdevīgākas(ja pašam galva nav tikai priekš tam,lai rudens lapas nebirst rumpī)-tikai jāizvēlas,kura pašam piemērotāka

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aigars Lociks

+2278

 
Nav tāda lētākā pieslēguma. ir tikai piemērots vai nepiemērots. Jāvērtē, cik daudz runā, uz kādiem tīkliem. Man vienubrīd bija LMT piezvani man! pieslēgums un biju sajūsmā, kamēr atjēdzos, ka zvanīšanas paradumi ir krasi mainījušies un sanāk pamatīgi pārmaksāt. elementāra matemātika.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vita

+610

 
Hmm, manuprāt nevar pielīdzināt vienu tarifu visiem cilvēkiem, jo katram ir atšķirīgas prasības no sava mobilā telefona. Nesen uzgāju ļoti labu adresi http://www.gudriem.lv/ kur atbilstoši katra prasībām tiek piedāvāts izdevīgākais tarifs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura

+342

 
Tele2 meteorits maksa 9 ls menesi un runa 1500 min. 1000 min tele2 tikla 500 citos pec so minusu izmantosanas sakas tarifs 0,5 sant uz visiem tikliem lv. es sev tadu piesledzu tikko!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kristaps Vaits

+700

 
Tik tiešām tā bite ir laba? Pats jau esmu Tele2(ZZ) piekrītējs, bet saka ka lētāk tomērt ir LMT pieslēgums kā Tele2 pieslēgums. Par biti es neko nezinu, bet varētu jau pamēģināt.

pirms 14 gadiem  

Artūrs Sokolovs, pirms 14 gadiem :

Bite tiešām ļoti laba! :)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Artūrs Sokolovs

+1417

 
Pietiks ar LMT un Tele2 reklamēšanu!
Es par BITI! :)
Bites tīklā viss par brīvu un sarunas uz citiem tīkliem arī lētas! ;)
Pārklājums ļoti labs, un vienreiz, ka nebija zona dienas pirmo pusi, Bite atvainojās un kā bonusiņu iedeva visu atlikušo dienu par brīvu uz visiem tīkliem! :)

pirms 14 gadiem  

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

Bites nožēlojamie, melīgie reklāmas triki vien atsit jebkādu vēlmi sadarboties ar viņiem. Patērētāju tiesību aizsardzības centrs viņus jau ir sodījuši, bet loģiski, ka tie sodi tādi spļāvieni vien ir, tā ka šie tik turpina.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.