Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars Zāle

+20

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1500 skatījumi

Nepareizi vardi / neizlabo tos

Datori un internets » Cits

Gruti pateikt kada problema , esot pie citiem datoriem parasti kadu vardu kuru nepareizi angliski uzrakstu tas tiek pasvitrots ar sarkanu vilnotu liniju vai ari uzreiz nemanot izlabots , esot majas pie sava datora interneta rakstot vestules neviens nepareizs vards netiek pasvitrots vai ari izlabots , ... Ir kada programma tam vajadziga vai kas cits ? p.s. Man ir tildes birojs 2005 , varbut tas ko lidz ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Lapsa

+271

 
"Tildes Birojs" Tev labos vārdus izmantojot piemēram Microsoft Office programmas. Bet ja vēlies, lai Tev labo piemēram tekstus formās, ko ievadi interneta lapās, tad Tev vajadzēs izmantot vai nu to pašu Google Chrome vai arī Mozilla Firefox. (gan jau, ka arī citi pārlūki piedāvā iespēju labot kļūdas, bet par iepriekšminētajiem diviem esmu pārliecināts)
Ja jau lieto Mozilla Firefox un Tev nelabo kļūdas, tad iespējams, ka Tev ir veca Firefox versija. Pamēģini viņu atjaunināt.

pirms 14 gadiem  

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

Man ir pate jaunaka Firfefox versija - 3.6.8. , ja ir akda jaunaka versija man parada to labaja apakseja sturi :) Kaut kas nav pie Tools / Options jadara lai labotu , pasvitrotu kludas ? Nav kadas ''language packs'' jaielade vai kas tads ?

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

Atradu atbildi tomer , vajadzeja language packs nokacat , stradat strada , a ka uzlikt ka vardus automatiski izlabo , nevis tik pasvitro ?

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Mārfelis

+266

 
Nē. Lieto Web pārlūkprogrammu Google Chrome - darīs visu ko vajadzēs. ;)

pirms 14 gadiem  

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

Kaa tad ! Es prasiju pec logiska padoma ka to izlabot , a dzirdu par google chrome , vins neko neizdaris ta ka man vajag , un mana uztvere un skatijuma firefox ir labaks ... Pietam ari rakstot ko notepad , vai citur ari vardi netiek pasvitroti vai ari izlaboti anglu valoda pareizi , un latviesu valoda ari .. Pie veca datora viss gaja ,lv un anglu val pasvitroja neparizos , vajadzeja vardu iesvitrot , right lcick , un izve;es variantu .. Ka to var dabut jaunajam datoram gatavu ?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.