Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2992 skatījumi

Kur varu bezmaksas dabuut Web kamerai draiveri (Windows7) ?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Kur varu bezmaksas dabuut Web kamerai draiveri (Windows7) ? Vienmer visur kur mekleju, piedavaa driver robot , programmu , kura atrod pati driverus, bet tur jamaksaa 29.99 $ man naudas zeel :D

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

A. L.

+7446

 
Ja Tev ir W7, tad viņai teorētiski vajadzēja piedāvāt pašai atrast draiverus, bet es Tev ieteiktu lejupielādēt Everest Ultimate, un caur turieni atrast to WEBcam, un ar viņas alīzību sameklēt draiverus priekš savas WEBcam!
Vēl var mēģināt ierakstīt gūglē šādu tekstu, un cerēt, ka izmetīs kkur oriģinālos draiverus!
ieraksti šādi: "Download [WEBcam ražotājs] [WEBcam modelis, kas atrodams un pašas kameras] drivers"

pirms 14 gadiem  

Mr Guntis Kirilovs, pirms 14 gadiem :

Emm.. man ir laptopa iebuveta kamera , tur rakstits tikai 1.3 MPixel

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

(turpinājums) ražotājam draiveru nebija. Jo par laimi vēl nav daudz čipu, kam vispār nav čipa ražotāja draiveru priekš XP/Vistas.

Happy driver hunting. Tas ir jautrāk par Counter Strike. Balvā - ejoša web kamera. Uzņemies izaicinājumu un iekaro savas operētājsistēmas tumšākos nostūrus :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A. L.

+7446

 
Ja ir iebūvētā WEBcam, tad vispār bez problēmām! Ieej ražotāja mājaslapā, piemēram, ja portatīvais ir ASUS, tad ieej asus.com un tur sameklē savu datora modeli, kas parasti tiek rakstīs portatīvajam uz "dibena" un sameklē tur pat mājas lapā viņam paredzētos draiverus! Tur arīvarēs atrast visu, kas nepieciešams priekš tava portatīva modeļa! Varbū iedod labāk savu portatīa modeli pilno un Tev vnk kāds iedos linku uz WEBcam draiveriem pareizajiem!

Tavā gadījumā jāmeklē būtu iekš: http://support.ts.fujitsu.com/com/support/downloads.html

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andža

+32

 
Device maneger... Un viss ir gatavs.. Un vēl tagad wind7 ir tas automātiskais draiveru regulētājs, meklētājs. To sastelē viņš tev atradīs ko vajag.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Teorētiski Win 7 jāder arī daudziem Win Vista draiveriem. Un vai tad Fujitsu siemens nav mājas lapas, kur vismaz Vistas draiverus dabūt? http://ts.fujitsu.com/products/mobile/
pat lauks ir Drver search, ievadi tik kompja modeļa ID (reizēm visu nevajag, tikai daļu, jo var būt problēmas ar tukšuma zīmēm un -. Piemēram, uz kompja kaut kāds HDW 233, bet atrod kā HDW-233. Tātad meklēt pēc HDW un ja nav tad 233 atsevišķi vai arī atrast katalogā tai pat lapā).

Vai piespiest Windows atrast draiveri Internetā no Microsofta - Device Manager uzspiežot labo peli uz dzeltenās jautājuma zīmes vainīgajai web kamerai, Update Driver, un atļaut tālāk meklēt Internetā. Gadās, ka atrod.

Pats ekstrēmākais variants - meklēt pēc HW ID, ko var atrast Device Manager uzspiežot labo peli uz dzeltenās jautājuma zīmes vainīgajai web kamerai, Properties, lapa Details, no saraksta - Hardware IDs. Nokopējam sākumu līdz pēdējai & zīmei un googļojam. Ir palīdzējis tāds gājiens no Vistas uz XP pāriet pat tad, kad

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aigars Lociks

+2278

 
Ražotāja mājaslapā!

pirms 14 gadiem  

Mr Guntis Kirilovs, pirms 14 gadiem :

Soreiz nederees razotaaja majas lapa , jo man ir Fujitsu siemens computer , dators tika parinstalets no windows vista uz windows 7 , taatad diezgan gruuti dabuut visu vajadziigo !!!

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

device manager'ā atrodi savas vebkameras modeli un aidā

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

pamekle torrent!

pirms 14 gadiem  

Mr Guntis Kirilovs, pirms 14 gadiem :

Torrenta nau , dc nemaz nevar ladet , nevar zinat kas noladejas , ladee filmu , noladejas savadaka filma , vai speele :) un mininova arii nau !

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Mārtiņš ROZE

+370

 
google ieraksti savas webKameras parametrus! un Aida!!!

pirms 14 gadiem  

Edgars Grakovs, pirms 14 gadiem :

Uz W7 Ieej control paneli , System , tur kreisajā malā būs kautkāds administrative tools vai kā es neatceros , Atrodi webkameru uzspied driver , un tur būs update driver. Nezinu vai es pateicu pareizi , jo man 7 Windows nepatīk un es pārgāju atpakaļ uz XP. Bet man bija tadas pašas problēmas ar klaviatūru.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.