Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

71

Reputācija

 

Ruslans Stoļarovs

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

 

šīfera jumtu klāšana.

Māja un dārzs » Remonts

Sveiki,saskāros ar šīfera lokšņu klāšanu jumtam un sapratu ka kaut kas neiet kopā. Vai ari man tā tik liekas. Vai lūdzu,kāds nepateiktu kā pareizi tas klāt un kam japievērš uzmanība varbūt. Paldies jau tagad ;)

Pirms 13 gadiem  


Mēbeļu "apģērbi" jeb apvilkšanas audumi.

Māja un dārzs » Izdari pats

Vēletos uzzināt,kura vietā LV vai precīzāk Vidzemes raj,.varētu iegādāties materiālu ar ko apvelk dīvānus u.c.,mēbeles :)

Pirms 13 gadiem  


Interneta pieslēguma varianti lauku reģionos.

Datori un internets » Internets

Sveicināti. Vēlētos zināt Jūsu pieredzi ar jebkāda interneta pieslēgumu pieredzi lauku reģionos.Kādi ir ieteikumi vai ar ko Jūs esiet vai pretēji,neesiet apmierināti? Pats dzīvoju vidē,kur pagasta centrs ir 2 km attālumā,arī Triatel u.c.interneta bāzes ir tadā attalumā un man saka,ka nekadīgi nevar...

Pirms 13 gadiem  


CSDD auto tehniskā apskate

Auto un transports » Cits

Sveiki.Vēlētos uzzināt vai var turpināt tehnisko apskati,ja ir iesākta vienā pilsetā,dabūta lapa par defektiem,kurus nepieciešams novērst,un iegūta auto "zilā" lapa uz 30 dienām,turpināt iziet tehnisko CSDD cita reģionā (cita pilsētā)?

Pirms 14 gadiem  


Mājas metāla tipa ārdurvis!

Māja un dārzs » Remonts

Sveiki,ir radusies problēma sakarā ar metāla ārdurvīm.Iebīdot atslēgu nevar veikt griezienu un,liekas,ka,kaut kas aiztur un tml. Vai kādam ir bijusi līdzīga problēma vai arī ir vnk dzirdējis kaut ko tml.Paldies jau iepriekš .

Pirms 14 gadiem  


Krasas piesķiršana cementam!

Māja un dārzs » Izdari pats

Sveiki,varbūt kads ir saskāries ar cementa krāsošanu,pirms un,vai arī,pēc tā sacietēšanas? Ir kādi ieteikumi,krāsas-veikalos vai arī kāds ir iemanījies patstāvīgi no mājās izmantojamām izejvielām piešķirt cementam nokrāsu? Paldies jau iepriekš ;)

Pirms 14 gadiem  


Bārdas dizains un kontūra .

Skaistums un stils » Mati

Sveicināti.Vēlejos uzzināt,kur Rīgā vai vidzemes raj. būtu frizētavas,kur veido arī bārdas dizainu,"izdzen" kontūras utt. Meklēju google tantē bet nav. paldies jau iepriekš ;)

Pirms 14 gadiem  


Sakarā ar jūras oļiem... :)

Māja un dārzs » Izdari pats

Es vēlējos pajautāt,kāds nezin kur dabūt oļus?Zinu,ka laikam pie jūras nedrīkst lasīt vai kas tml.,tik dzirdēts :( Man itkā vajadzētu tik kādus 10-20 kg....

Pirms 14 gadiem  


Sveiki.sakarā ar urbšanu stikla pudelēs :)

Māja un dārzs » Dārzs

Es vēlējos savam dārza mākslīgajam ūdenskritumam izmantot par dizaina priekšmetu lielu ūdens pudeli (stikla).vai kāds lūdzu nepateiktu ar ko un kā var izurbt tajā caurumu ap 30 mm lielu.paldies jau iepriekš ;)

Pirms 14 gadiem  



Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.