Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

11

Reputācija

 

ieviņa ♣ piekalnīte

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 13 gadiem

 

 

Vai ir liela atšķirība, ja es gribu pirkt Nokia N82 bateriju, kas pie LMT maksā 25LS un citur pat 30, bet interneta veikalos 5-6LS ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Gribu pirkt bateriju, bet uzcenojums LMT un Elkor veikalos ir diezgan milzīgs salīdzinājumā ar interneta veikaliem, bet i-neta veikalos daudzām baterijām nav oriģinālais marķējums un rakstīts, ka baterijas ir analogas. Ar ko analogā baterija atšķiras no parastas un vai tādas...

Pirms 13 gadiem  


Es veidoju savu ģimenes koku un meklēju informāciju par radiniekiem. Kur varētu atrast kādus arhīvus vai datu bāzes ar kādu informāciju ?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Meklējot google 90% informācijas nav noderīga, bet varbūt kāds zin kādu adresi, kur būtu noderīga informācija, kā dzimšanas, miršanas dati, vieta, uzvārdi u.t.t. Vai arī kādus vecus žurnālus, kur varētu meklēt, kur būtu bijušas kādas ziņas.

Pirms 14 gadiem  


Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.