Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

13

Reputācija

 

Inārs Celiņš

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 9 gadiem

 

 

Kuras Latvijas augstskolas kotejas eiropa, vai vismaz UK, Sheice un Norvegija? Vai tas ir arii atkariigs no konkreetaas programmas?

Izglītība » Augstākā izglītība

Būtu vēlama personīgā pieredze, vai universitāte tikai slauc naudu, skolotaji galīgi iesūkā, neprot pasniegt, vai arī pārzin programu vēl sliktāk par pašu studentu. Vēlos mācīties attālināti un ar ļoti nopietnu pieeju mācībām.

Pirms 9 gadiem  




Iesakiet jūsuprāt labāko spoguļkameru ~ 1000ls vērtībā, kaut ko līdzīgu 5D, 7D, vairāk uz professionālo pusi, izmantošu filmēšanai!

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Saprotu, ka tādas labākās kameras neeksistē, bet, ja jums ir laiks un vēlēšanās, tad varētu paskaidrot, pēc kādiem kritērījiem vajadzētu izvēlēties spoguļkameru un kādas lēcas ect.

Pirms 11 gadiem  


Vēlos mācīties par video operātoru, bet.. nevaru atrast nevienu tādu zolīdu skolu, kurā varētu mācīties, izņemot Kulturas akadēmiju. Citas?

Izglītība » Augstākā izglītība

Tātad nedaudz sīkāk. Mans sapnis, vai galējais mērķis būtu režisors, vai kaut kas līdzīgs, bet tas tālā nākotnē. Tagad ceru atrast kādu koledžu vai kaut ko līdzīgu, var arī augstskolu, kur varētu studēt par video operātoru, LV, vai citā valsti,...

Pirms 11 gadiem  



Kā atrast anesteziologa reanimatologa darbu Vācijā, nevaru atrast, pat vienu.

Ceļošana » Eiropa

Māte vēlas strādāt Vācijā, palūdza man pameklēt kādu darba piedāvājumu Vācijā, vienalga kur, tās teritorijā, tad nu mēģināju atrast, no sākuma meklēju latviešu saitos, bet neko neatradu, tikai kaut kādas intervijas utt. Pamēģināju atrast rakstot angļu valodā, it kā jau...

Pirms 12 gadiem  





Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.