Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Karīna K.

0

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3469 skatījumi

pasutiju diplomdarbu interneta,caur internetbanku samaksaju pusi,bet darba nav,vinna atteicas atgriezt naudu,ko darit?

Izglītība » Augstākā izglītība

es atradu interneta,ka meitene raksta darbus,es sazinos caur e-pastu ar vinnu,it ka visu apspriezam,vina man atsutija pusdarbu,bet vispar ne tas,kas vajag,es samaksaju vinai 50LS,pec tam vina pazuda,neatbildeja 3 dienas uz maniem jautajumiem,necela klausuli,vakar es vinai uzrakstiju,ka atrodu citu cilveku,un vinna paradijas,pateica,ka neatgriezis naudu,tad es vinai paprasiju to darbu uz 50 LS,ari nav,ko man darit,ka buut,lai nogriezt manu naudu ?Paldies

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tā kā diplomdarbs ir jāraksta pašam studentam nevis jāpasūta vai jālūdz uzrakstīt citām cilvēkam, tad no juridiskā viedokļa nelikumīgi esi rīkojusies tu pati. Ja palasīsi līgumu, kuru noslēdzi ar mācību iestādi, tad tur skaidri un gaiši ir definēti jautājumi, kas ir saistīti ar plaģiātismu un esi apņēmusies studēt pati un neizmantot citu cilvēku darbus. Tas arī ir pamatā tam, kas sasaista tev rokas, tādēļ arī cilvēks, kas darbu rakstīja var būt drošs, ka nekur nesūdzēsies un neriskēsi tikt atskaitīts no augstskolas dažus mēnešus pirms mācību pabeigšanas.

Mūsdienās ir daudz dažādu krāpnieku un negodīgu cilvēku. Ja pasūti ko tādu, kas nav īsti likumīgi, tad jāmaksā ir uz rokas un skaidrā naudā darbu saņemot nevis veicot kādus avansa maksājumus.

pirms 14 gadiem  

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Pilnīga taisnība Aivim. Ja viņa atsūtīja pusi darba un tas neatbilda nosacījumiem, nevajadzēja viņai maksāt. Vai varbūt ir tava vaina tajā ziņā,ka nebiji precīzi uzrādījusi nosacījumus? Katrā mācību iestādē prasības darbam atšķiras. ja vēl ar kuirsa darbiem var kaut kā izlāpīties,tad nobeiguma darbos tie nosacījumi jāievēro diezgan precīzi. Tā meitene varbūt izstrādāja darbu pēc principiem,kas kādā citā mācību iestādē tiek prasīti.
Tiesiskā ceļā tu no viņas neko nevari atpakaļ dabūt. Drīzāk pats

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Grūti būs atrast kādu,kas piekritīs izstrādāt visu darbu bez avansa maksājumiem.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tas ir maldīgs priekšstats! Jebkurš sevi un savus klientus cienošs uzņēmums vai uzņēmējs vispirms sniedz pakalpojumu un pēc tam tikai sagaida samaksu. Tādēļ ir domāti līgumi, kuros dažādas saistības var atrunāt! Ja kāds ļoti cenšas saņemt avansu un šīs personas sniegtais pakalpojums nav saistīts ar nekādām reālām maksām trešajām personām, tad tā jau ir sarkanā gaisma un liela iespējamība, ka pēc samaksas veikšanas par šo personu vairs neko nedzirdēsiet!

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Aivi,kādi gan līgumi var būt nelikumīgam darījumam?

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nelikumīgs darījums tas kļūst tikai brīdī, kad tiek iesniegts augstskolā. Pirms tam tas ir parasts darījums un nekā nelikumīga tur nav, ja tiek noslēgts līgums uzrakstīt darbu ar tādu un tādu apjomu par tādu un tādu tēmu un pat tādu un tādu samaksu. Pēc saistību izpildes līgumu var iznīcināt.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Unknown™

+5089

 
Pieņemu,ka viņai nav reģistrēts uzņēmums diplomdarbu rakstīšanai un tev arī nav līgums par noslēgto vienošanos ;D Vienīgais ko vari darīt ir vairs neizmantot šādus apšaubāmus pakalpojumus un sākt pašai rakstīt ko jau Āris ieteica.

P.s.Vari jau turpināt iesākto un vēl kādam samaksāt,labākajā gadijuma darbs tevi apmierinās, bet kad iesi to nodot izrādīsies, ka tas ir plaģiātisms.Lai veicas

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Ķeries vien klāt un raksti darbu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

par muļķību arī jāmaksā...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Unknown™

+5089

 
Nerunāja par tiem kas tiešām paši raksta,meklē informāciju utt. Ja tā var pelnīt uz citu slinkumu,neizdarību vai vēl nezin ko...cepums viņiem.

pirms 14 gadiem  

Unknown™, pirms 14 gadiem :

sorry,nospiedu kā atbildi....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Naudu vari norakstīt, vari mēģināt kaut kur internetā ielikt paziņojumu, kā šī persona māna cilvēkus, bet no likumiskās puses, viņa tevi var iesūdzēt tiesā par neslavas celšanu. Rakstot diplomdarbu, saskāros ar gadījumu, kur viens naudas aizdevējs rajona avīzē bija ielicis sekojošu tekstu piem, Jāni Bārziņ, atdod naudu, un par to rakstītāju iesūdzēja tiesā. Nu attiecībā par plaģiātismu, ja cilvēks labprātīgi atdod vai pārdod savu darbu, tas jau drīzāk ir darījums, bet plaģiātisms ir darba zagšana.

pirms 14 gadiem  

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Sarma, sveša darba uzdošana par savu, publicēšana, bet šajā gadā iesniegšana skolā jebkurā gadījumā IR plaģiāts. Ja cilvēks likumīgi ar līgumu pārdod kādam savu darbu,ļauj to publicēt vai citādi ar to rīkoties, autortiesības saglabājas autoram. Tā ka neieteiktu celt otram neslavu,ja pats esi vŗel vairāk apd.....s.
LU ja atklāj šādus diploma pretendentus, izlidina bez tiesībām 3 g.laikā atsākt studijas.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Nu teiksim tā, trešdaļa darbu ir pirkti. Mana draudzene vairākus gadus ar to piepelnās, ka raksta kurs darbus un diplomdarbus. Ja māk tādu diplomdarbu smuki aizstāvēt, tad ej nu pierādi -pats rakstīji, vai nopirki.

Unknown™, pirms 14 gadiem :

Par to plaģiātismu biju domājis tādā ziņā, ka tas saucamais biznesmenis kurš raksta diplomdarbu to ir kaut kur nokopējis(nozadzis,paņēmis, whateva....) un uzdod to kā savu.Savukārt,pats students tālāk uz tā uzliek savu vārdu un apgalvo , ka tas ir viņa. Beigu beigās sanāk, ka tas darbs nepieder nevienai no iesaistītajām pusēm un nepatikšanas jau būs pēdējam posmam t.i. studentam :D

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

tā gan ir

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Nepatikšanas jebkurā gadījumā var būt tikai studentam. Sarma, es arī zinu,ka tā dara un ka nepieķer. Uzdodot par savu jau aizstāvētu vai i-netā publicētu darbu,ir liels risks tikt pieķertam,jo Lu u.c. ir attiecīgas programmas,kas to atklāj.Bet oriģināla darba pasūtīšana maksā dārgāk, toties ir droša,ja vien rakstīutājs ar studentu atrod paraizo komunikācijas veidu un abas puses ir godīgas.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pterodaktils'

-900

 

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.