Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1843 skatījumi

ko darīt ja bērnam uznāk "psihošanas lēkmes ?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Bērns vienmēr "psiho" kad nevar kautko izdarīt ,vai arī tad kad viņa ko liedz.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tas jau ir atkarīgs no "lēkmju" rakstura, vai tās tiešām ir psihošana, vai arī tikai niķi. Ja bērns iet pirmskolas iestādē vai skolā, šī problēma ir jāizrunā ar skolas sociālo pedagogu vai psihologu, klases audzinātāju, jāpalūdz bērnu pavērot, kā uzvedas nodarbību laikā, vai ir kādas uzvedības problēmas, nesavaldīgums, utt., jāsalīdzina ar vecāku raksturu, iespējams, ka kāds no vecākiem ir ļoti nesavaldīgs, un bērns kopē vecāku uzvedību, to visu ir iespējams mainīt, mainot savu uzvedību, un veidu, kā vecāki un pieaugušie reaģē uz bērna kaprīzēm. Ja tās ir īstas psihošanas lēkmes, tad situācija ir jau daudz nopietnāka, un bērns ir jāaizved parādīt neiropatalogam vai vismaz situācija ir jāizrunā ar bērna ģimenes ārstu, bērnam var ieteikt padzert nomierinošas tējas, utt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

anonims

+3977

 
Katra berna psihonas lekme par kaut ko liecina, berns arii tadejadi var meginat piesaistit apkartejo uzmanibu, pazinot ka vinam kaut kas nepatik, kaut kas nesanak - berns nekad ieprieks nevareja zinat kas ta tada psihona vispar ir, kamer kaut kur to neieraudzija-varbut pat no pasiem vecakiem---bernam par piemeru vienmer bus vina vecaki...
Un tadas reizes, kad berns psiho, ja mes atbildesim ar to pashu, tad uz minutem piecam jaa berns apklusis, jutisies aizskarts, jo jus tacu vecaki man to pashi iemacijat, un vel tagad blaujat par to, sitat...
Skatoties cik vecs ir berns, var meginat izrunaties..protams nebus ta, ka uzreiz no pirmas reizes bus 100% rezultati.
Viss labs naak ar gaidisanu/pamazam.:)
Protams piekritu ari visam ieprieksejam atbildem, nevajag blaut ''aizveries'' un sist, tas vel pavairos berna agresivitati, ja ne uzreiz tad pec tam noteikti...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

+20

 
Cik vecs bērns? Un ko nozīmē "psiho"? Raud, bļauj, krīt gar zemi, mētā mantas, plēš mantas - ko no visa tā? Ja bērns ir vecumā līdz četriem, pieciem gadiem, tad vienkārši bērns nemāk adekvāti reaģēt, nesaprot savas emocijas, nespēj sevi nomierināt - to bērnam iemāca vecāki jau no šūpuļa. Ja bērns ir vecāks, tad jākonsultējas ar neirologu un/vai psihoterapeitu. Vai vecāki paši māk savas emocijas savaldīt?

pirms 9 gadiem  

, pirms 9 gadiem :

Jāpiemetina, ka nekādā gadījumā nevajadzētu bērnu ignorēt, neatkarīgi no tā, kāda ir viņa uzvedība. Tas var novest pie tālākām problēmām nākotnē, vecāku ignorance bērnam var būt traumējoša un radīt būtiskas sekas. Sākot jau ar nopietniem uzvedības traucējumiem, lai pievērstu vecāku uzmanību, gan depresiju, kas var novest pat līdz bēgšanai no mājām vai citām darbībām, ja ignorēšana un nevērība tiek piekopta ilgstoši. Bērns jūt un domā citādāk, tāpēc sākotnēji ir jāsaprot bērna uzvedības iemesli.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andris

+755

 
Iespējams, ka agrāk lai viņu nomierinātu jūs viņam devāt visu ko viņš grib un tagad viņš ir pieradis pie tā ,ka ja sāks niķot agri vai vēlu panāks savu!
Vienīgais kā var ar to cīnīties ,kad sākas niķi ignorēt viņu(nevajag viņu vilkt aiz rokas, jeb kratīt aiz plecēm un bļaut sejā "Aizveries vienreiz")!Vienkārši ignorēt, pēc pāris mēnešiem viņam pieleks ta niķi vairs nenostrādā!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
galvenais - nesākt psihot pretim, neuzkliegt vai neuzšaut pa pakaļu. Tas ir ļoooooti grūti, bet ja satur sevi rokās un atbild mierīgi, tad psihošanu var aizrunāt vēlamajā virzienā.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Serids

-37

 
Prezidentu Bērziņu vajag talkā

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.